İstanbul'da kahreden ölüm! Daha 17 yaşında...

İstanbul'da Bayrampaşa'da oynanan Yıldırım Bosna Spor-Küçükköyspor karşılaşması öncesi çıkan taraftar kavgasında bir genç bıçaklanarak öldürüldü.

GİRİŞ 30.12.2018 19:49 GÜNCELLEME 30.12.2018 19:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış


Olay, İstanbul Süper Amatör kümede oynanan Yıldırım Bosna Spor - Küçükköyspor karşılaşması öncesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre Bayrampaşa Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde 2 kulübün taraftarları arasında kavga çıktı. Kavgada Küçükköy taraftarı Muhammed Yücel (17) bıçaklanarak hayatını kaybetti. 



Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırganın eşkalini belirledi. 
Polisin saldırganı yakalama çalışması sürüyor. 

 

 

YORUMLAR 9
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    90lar ve 2000lerin başına kadar ingiliz holiganlarda böyle bıçaklı satırlı maçlara gidiyorlardı . Ingiltere futbol federasyonu önlemini aldı ve şuan en medeni en güzel mac seyretme ingilterede . Bizimkiler göbek buyutecegine ingiliz federasyonundan malumat alıp bizim stadlarimizda da denemeli . Tabi bu işin başında cahilliği yenmemiz gerek . Kavganın dövüşün kimseye birşey kazandirmayacagini öğretmemiz gerek .
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahını seven biri bu futbolu birkaç sene yasaklasın bu nedir ya bir futbol uğruna şu ülkede yaşanan problemlere bak bir değil değil iki değil kaymağını başkaları yiyor derdi bizi geriyor
    Cevapla
  • Doğu-Batı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu neyin kafasıdır ya. O yenmiş bu yenmiş, gencecik bir hayat söndü galip gelen gelmeyen bu çocuğun vebalini kim ödeyecek.
    Cevapla
  • Aras 5 yıl önce Şikayet Et
    sahada 22 kişi futbol maçında dışarıda yapılan döğüş sporlarının sayısı belli değil bu nasıl spor hayatının baharındaki gencecik gül soldu allah rahmet eylesin çok yazık
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    futbolu yasaklayin artik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle