Acı olay sonrası TFF tüm maçları iptal etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör İşler Kurulu, Türkiye genelinde 4, 5 ve 6 Ocak'taki tüm amatör maçların oynanmayacağını ilan etti.

Acı olay sonrası TFF tüm maçları iptal etti!
Acı olay sonrası TFF tüm maçları iptal etti!
GİRİŞ 01.01.2019 13:57 GÜNCELLEME 01.01.2019 13:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TFF'den yapılan açıklamada, "Son zamanlarda amatör futbol karşılaşmalarında artan şiddet ve yaşanılan üzücü olaylar nedeniyle, bu hafta 4, 5 ve 6 Ocak 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılacak tüm amatör müsabakalar, TFF Amatör İşler Kurulunun aldığı karar ile oynanmayacak." denildi.

 

 

İstanbul'da geçen hafta sonu Küçükköyspor ile Yıldırım Bosnaspor arasında oynanacak Süper Amatör Lig maçı öncesinde, 17 yaşındaki Küçükköyspor taraftarı Muhammed Yücel bıçaklanarak öldürülmüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • adımız mı ? 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçmalık İstanbul da olay oluyor tüm maçlar iptal niye Türkiye İstanbul dan mı ibaret. Ha şu ekabir üstenci şürekanın hümanist söylemlerinin ne kadar saçma olduğu ortaya çıkıyor işte. Anadolu da bir olay olunca iş olmadık yerlere çekilir Anadolu insanı aşağılanır ama ist olunca konu üstü örtülür değil mi ?
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim şart.
    Cevapla
  • Küçükköy 5 yıl önce Şikayet Et
    Küçükköy spor un gittiği her yerde olay var modafenin küçükköy ü 1-0 yendiği maçı alemdağ stadından izlemiştim profesyonel lig maçı kadar polis vardı maç sonu olaylar vardı yazık vallahi Allah affetsin
    Cevapla
  • Turkler 5 yıl önce Şikayet Et
    Cozum mu
    Cevapla