Maçta kavga çıktı 2 futbolcu hastanelik oldu

Amatör Küme'de mücadele eden iki takımın şampiyonluk maçında kavga çıkınca 9 futbolcu kırmızı kart gördü. Kavgada 2 futbolcu hastanelik olurken, bir yönetici de hakem tarafından dışarı çıkartıldı.

GİRİŞ 24.03.2019 17:19 GÜNCELLEME 24.03.2019 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa Yenice Stadı'ndan Haliliye Belediyesi 2. Amatör Küme B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Bağmancıspor ile Eyyübiye Belediyespor karşılaşması olaylı bitti.

 

 

İLK YARIDA 2 KIRMIZI KART ÇIKTI

Hakem Ali Cengiz'in yönettiği müsabakada futbolcular birbirine girdi. Eyyübiye Belediyespor'un 2-0 önde götürdüğü müsabakanın 45. dakikasında her iki takımdan birer oyuncu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

 

 

SAHA KARIŞTI

Kırmızı kart gören futbolcular sahayı terk ettiği sırada birbirlerine tekme tokat saldırdı. Bir futbolcunun korner direğini alıp rakip takımın oyuncusunun kafasına vurması sonrası ise saha karıştı. Olaya diğer oyuncular da karışında ortalık adeta savaş alanına döndü.

YORUMLAR 2
  • usta 49 5 yıl önce Şikayet Et
    kavga eden sporculara ömür boyu Men kavga eden seyircilere de hiçbir zaman stada alınmayacak salonlara dahi alınmayacak yaralama falan olursa da cezaevine atılacak Bunlar spor mu yapıyor yoksa savaş mı yapıyor
    Cevapla
  • Urfa cesur 5 yıl önce Şikayet Et
    Iki takima ömür boyu men.
    Cevapla