Süper Lig'in efsane ekibi 94 yıl sonra kapatılıyor!

Bir dönem Süper Lig'de de yer alan ve bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu'nda; maddi imkansızlıklar, puan silme ve para cezaları nedeniyle 94 yıllık kulübün kapatılması gündemde.

Süper Lig'in efsane ekibi 94 yıl sonra kapatılıyor!
Süper Lig'in efsane ekibi 94 yıl sonra kapatılıyor!
GİRİŞ 30.04.2019 13:56 GÜNCELLEME 30.04.2019 17:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı Şevket Varan, takımın Erdemli Belediyespor ile Mersin Stadyumu'nda oynadığı maç öncesi yaptığı açıklamada, oyuncuların ligdeki son maç için sahaya çıktığını söyledi.

Zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade eden Varan, "Biz göreve gelirken de zor bir dönem geçireceğimizi biliyorduk ama açıkçası bir bütünlük sağlayıp, şehrin mülki amirlerinin de bize desteğiyle takımı tekrar canlandırırız diye düşündük. Bu süreçte amatörde de olsak, camiamızı ve taraftarımızı ayaklandırdık. Her zaman yanımızda olup, desteklediler." diye konuştu

Varan, gerekli desteği ise alamadıklarını belirterek, şöyle devam etti: 

 

 

"Herkes takımımızın kapanması noktasında görüş bildirdi. Gelinen durum itibariyle, puan silme, küme düşme ve kulübe gelen yazılar var. Kısa dönem içerisinde almamız gereken kararlar var. Takımımızın ilerleyen dönemlerinde neler yapabileceğimizi, en geç 10 gün içerisinde şehrimizin ve camiamızın büyükleriyle bir araya gelerek karar vereceğiz. İnşallah almak istemediğimiz o kötü kararı almayız. 94 yıllık bir camia... Umarım anılarımız, mazilerimiz ve hepimizin sevinç yumağı olduğu anlar gözümüzün önünde canlanır, tekrar destek verilir takımımıza. Borçlarımızı yapılandırmak ve eski güzel günlere dönmek adına bize destek olurlar. Biz de gerekeni yaparız." 

Kulübün kapatılmasının artık yüksek sesle tartışılır hale geldiğinin altını çizen Varan, "Gerekli desteği göremezsek, biz bir ay içinde bu zor kararı almak zorunda kalacağız. Bizim için hiç kolay bir şey değil. Onun için hepimiz üzgünüz." dedi. 

Varan, maç öncesi "son kez" ifadelerini kullanarak yanlarına gittiği futbolcularla fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR 4
  • Güneyli 4 yıl önce Şikayet Et
    Mersin'de Mersinli kalmadığının delilidir bu manzara. Kimler mi var? Mersinlilerden başka herkes desem sanırım yanlış olmaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener için para toplayan zihniyet nerede?
    Cevapla
  • phpbbb 4 yıl önce Şikayet Et
    süper ligdeyken son haftalarda çok değil 3 maç alsaydınız bunlar başınıza gelmezdi.
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Zor kardes zor dün aksam görmedinmi Terimin yaptigini. Konya gitmis güme kime ne yeterki terim rahat olsun
    Cevapla