Kazada yaralanan kulüp başkanı yaşamını yitirdi

BOLU’da,ÿcipin TIR’a arkadan çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü kazada yaralanan, İstiklalspor Kulübü’nün sahibi Ahmet Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede, 5 gün sonra yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan kulüp başkanı yaşamını yitirdi
Kazada yaralanan kulüp başkanı yaşamını yitirdi
GİRİŞ 28.05.2019 18:36 GÜNCELLEME 28.05.2019 18:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, perşembe günü saat 18.30 sıralarında, TEM yolunun Bolu Dağı Elmalık mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden, amatör futbol takımı İstiklalspor Kulübü’nün sahibi Ahmet Süleymanoğlu’nun kullandığı 34 MH 773 plakalı cip, Mutlu Beyazıt yönetimindeki CB 5312 KM plakalı TIR’a arkadan çarptı.

 

 

Kazada, hurdaya dönen cipteki Uğur Okçuoğlu, olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Ahmet Süleymanoğlu ise ağır yaralandı. Süleymanoğlu, ihbarla gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Süleymanoğlu, doktorların tüm müdahaleelerine rağmen dün gece yaşamını yitirdi.

Ahmet Süleymanoğlu’nun, yarın Bakırköy Osmaniye Hamidiye Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 8
  • kebapçı selo 4 yıl önce Şikayet Et
    duyduğumuma 230 la gidiyorlarmış
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kazaya cok uzuldum Allah sabir versin sevenlerine.Hala bu kazanin şokundayim.Bu kaza suruculere daha dikkatli olmalari icin bir ornek olur insallah.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Eski bir osmaniyeli olarak dayiminda ilk kulubu fubola ilk basladigi yer istiklal spor ve spor camiasinin basi sagolsun allah mekanini cennet eylesin
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet en fazla 120 diyorsa bilimsel bir gercekliligi vardir elbette arabaya binince bazilari insan oldugunu unutiyor
    Cevapla
  • sürat 4 yıl önce Şikayet Et
    sürat felakettir. gençlere yeni araba kullanmaya başlayan hevesli arkadaşlara tavsiyem kurallara uyun hız limitlerini aşmayın! bir de bu tırlara arkadan çarpma olayları arttı, Tırlarda mı kusur yanlış park sinyalizasyon vb. gibi tedbirleri almadan mı duraklama yapıyorlar herkes gidip bi tıra arkadan çarpmaz diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle