Nik Collection eklentisi artık ücretsiz

Google, Nik Collection eklentisini ücretsiz kullanıcılara sundu.

Nik Collection eklentisi artık ücretsiz
Nik Collection eklentisi artık ücretsiz
GİRİŞ 27.03.2016 14:26 GÜNCELLEME 27.03.2016 14:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teknoloji devi Google, fotoğraf düzenleme aracı olan Nik Collection eklentisini ücretsiz hale getirdi. Daha önce 150 dolara satılan Nik Collection'ın aslında bu fiyatı bile onun önceki sahibi ve geliştiricisi Nik Software'in belirlediği fiyatın oldukça altındaydı.

Konuyla ilgili bir duyuru yapan Google, "mobil platformlar için Google Photos ve Snapseed'in de dahil olduğu gelişmiş fotoğraf düzenleme araçlarına yönelik uzun vadeli yatırımları çerçevesinde Nik Collection masaüstü süitinin ücretsiz hale getirmeye karar verdiklerini" belirtti.

Diğer eklentiler

Birbirinden bağımsız olarak da kullanılabilen yedi adet eklenti içeren Google Nik Collection'ın en yeni eklentisi güçlü ve etkili retro efektlerle bilinen Efex Pro. Bununla birlikte koleksiyonda yer alan diğer eklentiler ise şöyle:

Colour Efex Pro, HDR Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, Dfine ve Sharpener Pro.Google ayrıca Nik Collection'ı 2016 içerisinde daha önce parayla satın alanlara da geri ödeme yapılacağını duyurdu.

Google Nik Collection Ne İşe Yarar?

Google Nik Collection ödüllü eklentilerdir, photoshop için yapılmış kolay kullanım sağlar. Resimlerinizi düzenleyip renklerini canlandırıp prüzlerini giderebilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • Nnn 8 yıl önce Şikayet Et
    Bes para etmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama