Youtube'dan flaş karar! Kaldırılıyor

Google, 2018’den itibaren, Youtube videolarının başında gösterilen ve geçilemeyen 30 saniyelik reklamları kaldırma kararı aldığını açıkladı.

Youtube'dan flaş karar! Kaldırılıyor
Youtube'dan flaş karar! Kaldırılıyor
GİRİŞ 21.02.2017 14:08 GÜNCELLEME 21.02.2017 14:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Google sözcüsü, şirketin bundan sonra hem reklam verenler hem de izleyiciler için daha ilgi çekici reklam formatlarına odaklanacağını belirtti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İnternet üzerinde kullanıcılar için daha iyi reklam deneyimleri sunma konusunda kararlıyız. Bunun bir parçası olarak 30 saniyelik geçilemeyen reklamları 2018’den itibaren durdurma kararı aldık. Bunun yerine, hem kullanıcılar hem de reklam verenler için daha iyi işleyen formatları kullanacağız.”

Daha fazla kısa reklam görebiliriz

Bu iyi bir haber ancak yine de tüm geçilemeyen reklamların kaldırılacağı anlamına gelmiyor. Hala 15 ya da 20 saniyelik reklamlar bulunacak. İlk 5 saniyesini izlemeden geçemediğimiz reklamları da artık daha fazla görebiliriz. Ayrıca değişim de 2018’e kadar gerçekleşmesi beklenmiyor. Yani önümüzde daha aylar var.

Bir de uzun videoların ortasında çıkan ve geçilemeyen reklamlar kaldırılsa çok daha güzel olurdu. Neyse, nasıl olsa beklemeye alıştık. Onun kaldırılmasını da bekleriz.

YORUMLAR 1
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    yerinde bir karar internette bile reklam izletiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi