Samsung Türkiye yöneticisi 2 ay dayanabildi!

Geçtiğimiz nisan ayında Twitter hesabını kapatan Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, dün itibarıyla Twitter hesabını tekrar aktifleştirdi

Samsung Türkiye yöneticisi 2 ay dayanabildi!
Samsung Türkiye yöneticisi 2 ay dayanabildi!
GİRİŞ 21.06.2017 11:39 GÜNCELLEME 21.06.2017 11:39

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, geçtiğimiz nisan ayında gelen isteklerden bunalmış ve uzun bir açıklama yaparak Twitter hesabını kapatmıştı. Yeğen, dün itibarıyla Twitter hesabını tekrar aktifleştirdi.

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, sosyal medyayı en aktif kullanan üst düzey teknoloji yöneticilerinden biri olarak Twitter'de dikkati çekiyor.

Teknoloji ve bilimdeki yenilikleri 150 bini aşkın takipçisiyle sık sık paylaşan ve insanlarla sürekli iletişimde kalan Tansu Yeğen bir süre önce gelen taleplerden bunalarak hesabını kapatma kararı almıştı.

Özel mesaj kutusunu herkese açan Yeğen, bir süre sonra bitmek bilmeyen maddi isteklerden, iş ricalarında ve ücretsiz ürün talebinde bulunanlardan yakınmış ve artık sağlıklı iletişim kuramadığını belirtmişti. Tansu Yeğen, takipçilerine uzun bir açıklama yaparak 24 Nisan'da Twitter hesabını kapatmıştı.

Tansu Yeğen iki ay sonra kararını gözden geçirme kararı aldı ve Twitter hesabını yeniden aktifleştirdi. Yeğen, "teknolojiye yön veren bir şirkette çalışıp, dijital dünyanın lokomotifi sosyal medyadan uzak durmak olmaz. Tekrar twitterda yerimi aldım..." dedi.

Tansu Yeğen daha önce attığı ayrılık mesajını da sildi. Tansu Yeğen'in daha önce attığı veda mesajı ise şöyleydi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt