Avcı'dan Arda Turan açıklaması! 'Beni aradı ve...'

Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Arda Turan'ın transfer edileceğine yönelik çıkan haberlere yanıt verdi.

GİRİŞ 04.01.2018 19:53 GÜNCELLEME 06.01.2018 19:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a konuşan deneyimli hoca, "Takım hakikaten, oyun gücünü ve kalitesini geliştirerek devam ediyor. Hocalarla toplantı yaparak nasıl daha iyi hale getiririz, onu tartışıyoruz. Bugün saha dağılımına bakınca, her mevkide iki oyuncu var, sayısal olarak iyiyiz. Arda 1 haftadır gündemde. Benim 2003 senesinden beri beraber olduğum, ailenin büyük oğlu gibi, Türk futboluna katkı sağlamış bir oyuncu. Oğlum baskı yapıyor, ara konuş diye. Böyle bir şey olursa, Arda ile ilgili, Başakşehir'le ilgili ortak menfaat ile karar verilir, ama şu anda böyle bir şey yok. Arda benimle Atletico'ya giderken de, Barcelona'ya giderken de fikir alışverişi yapmıştır. Geçenlerde aradı ve yılbaşımızı kutladı. Arda Turan için hakkında hayırlısı neyse, o olsun." ifadelerini kullandı. dedi.

Başakşehir'de 2. yarının çalışmaları başladı

Süper Lig’de ilk yarıyı lider tamamlayan Medipol Başakşehir, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya’da başladı. Turuncu-lacivertli takım, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi’nde kamp yaptığı otelin sahasında teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

YORUMLAR 4
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz bi susun hoca ne diyor dinleyin ŞAMPIYON BASAKSEHIR
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa maçlarına takımı yedek çıkaran adam sen bir sus
    Cevapla
  • Emrah 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne saniyordun? Sampiyonlar liginimi kazanacakti? Uefayimi alacakti? Hayir. Onun yerine Turkiye Sampiyonu olabilmek en mantiklisi..Yoksa En vazla bir iki tur atlayip elenecekti... kadro ancak bukadarima yetiyor.
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet aynen katılıyorum bu sayede de ülke puanını na en ufak katkıları olmadı
    Cevapla