Avcı: Şampiyonluğa oynuyorsak...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından kısa bir açıklama yaptı.

Avcı: Şampiyonluğa oynuyorsak...
Avcı: Şampiyonluğa oynuyorsak...
GİRİŞ 18.03.2018 22:13 GÜNCELLEME 18.03.2018 22:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada doğru oyunu sergilediklerini söylerken, şampiyonluk yarışı hakkında da konuştu.

Attıkları golü çalıştıklarını söyleyen Avcı ''Oyun planı, disiplini, taktiği ligin iki oyun oynayan, kendi oyunlarını rakiplerine kabul ettiren bir oyundu. Özellikle Beşiktaş takımının hücum anlamında çok iyi organizasyonlar var. Merkezi çok iyi kullanan bir takım. Bir özellikle merkezi kapalı tutmak, onları kenarlara yönlendirmek istedik. 30 orta yapmışlar, bu 30 ortanın 4 tanesine vurdular. Oyun ilk 45 dakika tamamen istediğimiz gibiydi. Attığımız gol çalıştığımız bir pozisyon'' ifadelerini kulandı.

 

 

Başarılı teknik adam ikinci yarıda da iyi mücadele ettiklerini belirtip, ''İkinci yarı başka bir senaryo vardı. 35 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Bugün doğru cevaplar verdik. Eksik olmamıza rağmen fazla mesafe kat ettik. Bugün seyircimize teşekkür ediyorum. Şampiyonluğa oynuyorsak savunma yapmayı bileceksiniz, taraftarınız sizinle olacak'' dedi.

Şampiyonlukla ilgili de konuşan Abdullah Avcı ''Yarış devam ediyor, onlar adına da devam ediyor. Bizim adımıza da devam ediyor. Geçen haftanın kaybedeniydik, bu haftanın kazanannıyız. Dört takımın arasında yarışın devam edeceğini düşünüyorum. Herkes her yerde kaybedebiliyor'' dedi.

YORUMLAR 6
  • memur adam 6 yıl önce Şikayet Et
    şenol ezbere oynamaya devam etsin adam yendi mi yendi olay bitti
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    alanyaspordan 4 tane yerken şampiyonluğa oynamıyormuydunuz hocam beşiktaşa gelince aslan kesiliyorsunuz malesef
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    sende bayerne 1 gol atıp yatsaydın bizi onurlandırırdın.10 kişi ile adam ne yapsın???????
    Cevapla
  • Cosmos 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bırak ne şampiyonluğu sen iddia adamisin haftaya anadolu takımının biri gelir ezer geçer hayır ne ayak yapıyorsun yok şampiyon olucamlar yok oyun disipliniymiş gec bunları bahis ne kadar verdi sen onu söyle...
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    yenilince ağlamayı biliyorsun, dürüstçe attığımız bir golün üstüne yatıp, rezil bir oyun oynadık desene şimdi
    Cevapla
  • Ercu 6 yıl önce Şikayet Et
    Peh peh peh...10 kisilik takim ne yapcakti.?defans oyuncularini cikarip forvetleri sahaya sürüp 4,5 gol dahami atmasi gerekiyordu sence.mesala bjk 10 kisi ile defans bile yapamadi bayernde birak konrayi. 5-0
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle