Avcı: Son dakikadaki gol elleymiş!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçı sonrası konuştu.

GİRİŞ 15.04.2018 22:07 GÜNCELLEME 16.04.2018 10:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili konuşan Abdullah Avcı, "Baskı olacağını biliyorduk. Baskı derken, her türlü baskı. Çok fazla içini açmak istemiyorum. Atanın kazanacağı bir maç gibi gidiyordu. Mariano harika bir vuruş yaptı. Sonrasında topa biraz daha fazla sahip olmaya başladık. Son dakikadaki gol elleymiş, öyle söylüyor, söylenecek bir şey yok. Bu işin içerisinde bunlar var. İlk üç takım arasındaki averajda, hem Beşiktaş'tan hem de Galatasaray'dan daha iyiyiz. Maç kaybettik, final kaybettik. Kazansak da kaybetsek de saygıyı kaybetmeyeceğiz." dedi.

Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı ikinci yarı oyundan çıkarmasıyla ilgili konuşan Abdullah Avcı, "Emre ve Arda'yı çıkardım çünkü ortam gerildi ve ikisi de cebinde sarı kartla oynuyordu. Emre ve Arda'ya basıldı, Emre kart gördü ama Halil Umut Meler'e bir şey demiyorum. Arda soyunma odasına giderken bir ricadan dolayı sarı kart gördü. Halil Umut Meler'i eleştirmiyorum, onun yüzünden kaybetmedik. Ancak baskı altında hatalar yaptı. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Sadece bir maç kaybettik. Saygıyı kaybetmemek lazım." diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek; Emre ve Arda çıktı maç gitti...
    Cevapla
  • halili 5 yıl önce Şikayet Et
    senin takımında o zerzavat olduğu müddetçe saygıyı hakeden bir takım olamazsın. kalkmışsın birde saygıdan bahsediyosun. alt tarafı top oynuyosunuz bizde alt tarafı seyredip yorum yapıyoruz. öyle çok fazla saygıdan felan bahsetme.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    son 2_ 3 hafta hakemlerle kazanan basaksehir. gol elle oldugu soylendi kale arkasinda oyle gibi duruyor. yan kameradan net adabayorun kafasindan gittigi goruluyor. kaldi ki kafadan ele carparak devam etseydi bile gol nizami olurdu cunku carpma diye kabul olurdu. ki oyle de degil adabayor gs atamiyorum bari basaksehire atayim demis
    Cevapla
  • Iman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben kabul ediyorum.Gol elle atilmis hatta iki elle diyelim.O gol iptal edildi farzedelim.Ne degisiyor.3 0 Basaksehir mi kazanmis oluyor.
    Cevapla
  • halil ibrahim gencer 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir takım başakşehir, antrenörü ve her şeyi ile. gerçekten saygıyı hak eden belki de ligteki tek takım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle