Abdullah Avcı: Adebayor olsaydı...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Burnley ile 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 09.08.2018 23:58 GÜNCELLEME 13.08.2018 09:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Başakşehir ile Burnley 0-0 berabere kaldı. Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı mücadele sonrası önemli açıklamalar yaptı.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları;

Harika bir oyun oynadık. Topun bizde kalacağını biliyorduk. İlk 30 dakika erken final pası yapmaya çalıştık ancak sonrasında organizasyonlarımız başarılıydı. Merkezi kapalı tutan bir takıma karşı oynadık. 1.5 pozisyon verdik. Bir İngiliz takıma bu kadar hükmetmek kolay değil. 0-0 skor ceptedir.

 

Adebayor olsaydı skor değişir miydi bunu bilemeyiz. Bireysel değil ancak takım performansından memnunum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Yeni bir sezon başlıyor. Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz ama Trabzonspor maçları her zaman zorludur. Sabırlı ve akıllı oynamalıyız.

YORUMLAR 1
  • Fıkra 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasrettin hocada dururmu yapıştirmis cevabi ^^komşu kazanin dogurduğuna inaniyosunda benim dogurduğuma neden inanmiyosun ^^ne biçim fıkra len bu ,ilahi hoca yahu
    Cevapla