Arda Turan'a büyük şok! 'Dava açacağız'

İstanbul Sütlüce'de temel kazısı sırasında çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, futbolcu Arda Turan'a sitem etti. Çöken binanın hemen yanında Arda Turan'a ait bir otel inşaatı bulunurken, çökmeye bu binanın sebep olduğu iddia edilmişti.

Arda Turan'a büyük şok! 'Dava açacağız'
Arda Turan'a büyük şok! 'Dava açacağız'
GİRİŞ 16.08.2018 12:43 GÜNCELLEME 16.08.2018 17:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Sütlüce'de temel kazısı sırasında çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, futbolcu Arda Turan'a sitem ederek "Arda'dan bir telefon bekliyoruz. Olayların sulh yoluyla çözülmesini istiyoruz. Ancak bizim yanımıza gelmezse dava açma yoluna gideceğiz" dedi.

Sütlüce'de temel açma çalışması sırasında çöken binanın çevresindeki riskli binalarda yaşayan mahalle sakinleri 'unutulduklarını' belirterek yetkililere tepki gösterdi.

Yıkımın yaşandığı Fuadiye Sokak'taki vatandaşlar evlerindeki mühürlerin kaldırılmasının ardından yetkililerin kendilerine ulaşmadığını söyledi.

Çökme sonrası 10 santimetre kayan ve yıkılma tehlikesi bulunduğu için mühürlenen Fuadiye Sokak'taki Çetin Apartmanı'nın sakinleri ise binayı kısmen boşalttı. 10 dairenin bulunduğu binada, çökme olayının ardından 7 dairede yaşayanlar taşındı. Binada sadece üç dairede kiracı kalıyor, diğerleri taşındı.

Suçlamaların ardından Beyoğlu Belediyesi şu açıklamayı yapmıştı: "Yoğun yağış sonrasında toprak şişmiş ve istinat duvarı patlamış. Yandaki otel ruhsatlı bir inşaat. Arda Turan'a ait. Çökmeye bu inşaatın neden olup olmadığı bilinmiyor, inceleme sürüyor."

YORUMLAR 7
  • Deale 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam şaka yapyr sanrm :) herkes izldi goruntuleri. Binanın temeli yk top gibi yuvarlandi resmen bina. Ve kacak kat cikmissn hâla konusuyn
    Cevapla
  • Yok 5 yıl önce Şikayet Et
    Horsız kılıfını hazırlarmış senin evin ruhsatı hiç yokmuşli zaten neyin davasını açıyorsun .
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kacak ev yapacan arda buraya gelsin diyecen oh ne guzel
    Cevapla
  • DeLy 5 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş tamam da geçimş olsun da arda turanmı yaptı binayı onu anlamadım.yoksa ne koparırsak o kar mı düşüncesindesiniz.
    Cevapla
  • Kel 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim, Arda TURAN oraya gece kondu mu yapacaktı. Belli ki sen para koparmaya çalışacaksın. Adam aldığı izin neticesinde bir inşaat yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle