Çocuğunuzla eğlenerek tebrik kartı hazırlayın

Çocuklarınızın hayal gücünü geliştirmek, eğlenmek ve eğlenirken öğrenmek için onunla birlikte evde etkinlikler yapın.

Çocuğunuzla eğlenerek tebrik kartı hazırlayın
Çocuğunuzla eğlenerek tebrik kartı hazırlayın
GİRİŞ 27.04.2017 16:47 GÜNCELLEME 27.04.2017 16:47

Çocuğunuzla kaliteli vakit geçirirken, onun el becerilerini, el - göz koordinasyonunu geliştirebilirsiniz. Örneğin ben sizler için tebrik kartı yapımını seçtim. Bu kartları doğum günü, sevgi iletme istekleri gibi birçok şey için hazırlayabilirsiniz. Üstelik birlikte yaparken eğlenmeniz de cabası. Fona renkli bir müzik alın ve başlayalım.

Malzemeler

Renkli kartonlar

Renkli kalemler

Makas

Yavrucuğumuzun minik elleri

Evet, malzemelerin hepsi bu kadar. .Çocuğunuza mümkün olduğunca az yardımda bulunmaya çalışın bu onun kartı olsun. Siz onunla bu anı paylaşın yeter.

Yapılışı

Öncelikle istediğimiz renk kartonu seçiyoruz ve ikiye katlıyoruz. Daha sonra o minik ellerden bir ucu açık kısımlar üst tarafa doğru bakacak olan katlanmış kartonun üstüne yerleşsin ve bu elinin karton üzerine şeklini çizsin ve makas yardımıyla çıkarsın. İzin verin makası da kendisi kullansın.

Daha sonra bırakın minik yavrunuz ellerinin içini istediği gibi süslesin. İşte kartınız hazır. Artık çocuğunuz kendi eserini hediye edebilir.

Bu etkinlikle eğleceksiniz, bol bol da öğreneceksiniz. Ama en önemlisi hediye vermenin insanı ne kadar mutlu ettiğini, bir de onu hazırlayan bizsek mutluluğumuzun nasıl da ikiye katlanacağını karşınızdaki renkli beyne öğretin. Siz sürekli anlatın. O büyürken her zaman yanında olduğunuzu ve öğrettiğiniz güzelliklerin değerini hep hatırlayacaktır.

Bu arada çocuğunuzun hayal gücünü geliştirecek faaliyetler araştırmaya devam edin.


 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!