2019 kısa saç modelleri kadın: Çok tercih edilen gözde kısa saç modelleri

Günümüzde değişen moda algısıyla birlikte uzun saç kullanımından ziyade kısa saç kullanımına ağırlık kazandırıldığı görülmektedir. Yeni algıyla birlikte kısa saç stilini yakalayan kişiler estetik açıdan daima bir adım önde görülmektedir. Peki, 2019 yılı itibariyle kadınların güzelliğine güzellik katacak kadın kısa saç modelleri nelerdir?

2019 kısa saç modelleri kadın: Çok tercih edilen gözde kısa saç modelleri
2019 kısa saç modelleri kadın: Çok tercih edilen gözde kısa saç modelleri
GİRİŞ 31.07.2019 12:41 GÜNCELLEME 31.07.2019 12:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Günümüzde, ''Kadın uzun saçlı olmalıdır'' yahut ''Kadına uzun saç yakışır'' gibi kalıp yargılardan tamamen uzaklaşılıp bambaşka bir algı doğmuştur. Moda alanının değişmesi ve gelişmesinin akabinde kısa saç kullanımının ağırlıklı olarak tercih edilmesiyle ve kısa saç modellerine yönelik farklı alternatiflerin ortaya çıkmasıyla yeni bir soluk kazanmıştır. Artık, yeni moda algısıyla birlikte kısa saç modelini kullanan kadınlar; daha fazla tarz sahibi, vizyonu yüksek ve görsel olarak etkileyici olarak görülmektedir. Öte yandan kısa saç kullanımı, uzun saç kullanımına oranla çok daha kolay olmakla birlikte özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarından ötürü kurtarıcı görevi görmektedir. Bu gelişmelerin üzerine, saçlarında bir değişiklik yapma kararı alan, mevcut stilinde yeniliğe gitmek isteyen kadınlar 2019 yılına özel kısa saç modelleri araştırmasını gerçekleştiriyor. İşte, bu sene estetik olarak göz dolduran ve en çok tercih edilen kısa moda modelleri...

*ROMANTİK BOB SAÇLAR

Kadın saç modelleri arasındaki olmazsa olmaz öneme sahip Bob saçlar, pek çok kadın tarafından daima uygulanan bir saç modelidir. Öte yandan son dönemlerde Bob saçlar, romantik dalgalar eşliğinde kullanımının giderek artış gösterdiği görülmektedir. Çene hizasında küt şeklinde kesilen Bob saçlara efsanevi bütünlük yakalayan bu romantik dalgalar esrarengiz, iddialı, kaliteli imaja sahip olmak isteyen kadınların en çok tercih ettiği kısa saç modelleri arasında yer almaktadır.

 

 

BOB

*YENİ PUNK SAÇLAR

Kural tanımaz, asi ve dağınık bir stil elde etmek isteyen kadınlar için yeni punk saç modeli son derece ideal. Sahip olduğu bu kişiliği yeni punk saç modeliyle yansıtan kadınların sayısı günümüzde bir hayli fazla olduğu görülmektedir. Bununla birlikte gerek küt kesim ve ustura, gerekse dalgalı kısa saç modellerine karşı ilgi duyuyorsanız siz de punk saçlar modeli ile yeni imajınızı oluşturabilirsiniz.

PUNK

*PIXIE SAÇLAR

Pixie saç modeli ise iddialı ve cesur bir görümüm yakalamak isteyen kadınların tercih edebileceği saç modelleri arasında en doğru adres. Son dönemlerde popülerlik kazanan ve geniş bir kesim tarafından tercih edilmeye başlayan Pixie saç modeli, kadınsı bir imaja sahip olmak, güzelliğine sadelikle taçlandırmak isteyen kadınlara hitap ediyor. Pixie saç modeli, özellikle oval yüze sahip kadınlara yakışan saç modelleri arasındadır.

SAÇ

*KÜT SAÇLAR

Küt saçlar, daima popülerliğini koruyan ve kısa saç modellerine yönelen kadınların sıklıkla tercih ettiği modeller arasındadır. Günümüzde minimalist akımın kadın saç modellerinde kullanılmaya başlanması küt saçlara olan ilgiyi daha da artırmıştır. Öte yandan son dönemlerde Rihana’nın da sürekli tercih ettiği bir model olması sebebiyle küt saç modeline oldukça önem verilmektedir.

SAÇ

*ASKER TIRAŞI SAÇ MODELİ

Asker tıraşı saç modeli, adı itibariyle erkeklere özgü bir saç modeli olarak algılansa da kadınlarda da yoğun bir şekilde kullanılan bir saç modelidir. En trend saç modellerinden olan asker tıraşı saç modeli, bir o kadar da diğer kısa saç modellerine göre çok daha fazla cesaret gerektiren kısa saç modelleri arasında yer almaktadır.

SAÇ

*ASİMETRİK KATLI SAÇ MODELİ

Kısa saç modelleri arasında son derece gösterişli ve etkileyici bir görünüme asimetrik katlı saç modeli, hem dalgalı hem de düz kısa saç modellerindendir. Kısa saç modellerinin olmazsa olmazları haline gelen kısa saç modelleri, popüler olmasının yanı sıra saçlarda dolgunluk etkisi meydana getiriyor.

SAÇ

YORUMLAR 1
  • Ceylin 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarım açıcılardan çok yıpranıyor ve çok kuru bir yapıda oldular yıpranmalar için arada ketirsem bile salarım hep güçsüz bu yüzden saçlarım için doğru ve yeterli bakımı yapmadığımı düşünüyordum doktor bir arkadaşım var muhabbet ederken saçlardan konu açıldı ve doğal keratin bularak kullanmam gerektiğini söyledi araştırırken patentli keratin buldum ve aldım saçlarım da yıpranma kuruluk o cansızlık falan hiç kalmadı arkadaşımın tavsiyesi olan doğal keratin benim için çözüm oldu sonunda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak