İnce ve şekilli bacaklar için 7 öneri

Kalın ve şekilsiz bacaklar sizin kaderiniz değil. Siz de ince ve biçimli bacaklara sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı;

İnce ve şekilli bacaklar için 7 öneri
İnce ve şekilli bacaklar için 7 öneri
GİRİŞ 04.03.2012 12:37 GÜNCELLEME 04.03.2012 12:37

Kadınlar için ince bacaklar önemlidir. Bazı kadınlar bu konuda şansız olabilir. Bunun nedeni genetik ya da çevresel faktörler olabilir. İstediğiniz ve arzu ettiğiniz bacaklara kavuşmak için doğuştan güzel bacaklarınız olmalı gibi bir takım söylentilere inanmayın. Arzu ettiğiniz ve istediğiniz gibi bacaklara sahip olmak için yapmanız gerekler hakkında size birkaç ipucu vermek istiyoruz.

İşte yapmanız gerekenler;

- Yürürken ya da yürüyüş yaparken parmak uçlarınıza basarak yürüyün. Topuklarınızı asla yere değdirmeyin.

- Fırsat buldukça evde sürekli olarak parmak uçlarınızla yürümeye çalışın Ve bunun yanı sıra bacaklarınızı şekillendirecek hareketler ve egzersiziler yapın.

- Bir iskemle yardımı ile ellerinizi iskemleye uzatın. Dik durmaya özen gösterin. Önce bir bacağınızı dik durumda iken yere paralel olacak şekilde 90 derece aşağı bükün. Bu hareketi her iki bacağınızda da belirli setler halinde tekrarlayın.

- Yine iskemle yardımı ile parmak uçlarınıza yükselin. Yükselirken nefes alın ve yere inerken verin.

- Zaman buldukça spor yapmayı unutmayın. Kan dolaşımını hızlandıracak hareketler yaparak daha güzel bacaklara sahip olursunuz.

- Bacaklarınıza nemlendiriciler ya da çeşitli yağlar ile mesaj yapın. Masaj bacak şekillendirmede oldukça etkili bir yöntemdir.

- Epilasyon sonrasında bacaklarınız pütür pütür oluyorsa süt, yoğurt, aspirin karışımını banyodan yaklaşık 10 dakika önce sürün ve bekletin. Böylece daha güzel daha pürüzsüz bacaklara sahip olacaksınız.

Kadınlaralemi.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...