Kasımpaşa'dan şaşırtan Trezeguet açıklaması!

Kasımpaşa'nın sportif direktörü Nursal Bilgin, Galatasaray'ın gündeminde olan ve sarı kırmızılı takımla anlaşmaya sıcak bakan Trezeguet ile ilgili "Trezeguet'in gitmek gibi herhangi bir düşüncesi yok" dedi.

Kasımpaşa'dan şaşırtan Trezeguet açıklaması!
Kasımpaşa'dan şaşırtan Trezeguet açıklaması!
GİRİŞ 28.06.2018 12:02 GÜNCELLEME 28.06.2018 12:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Takımda yer alan futbolcuların gitmek gibi bir isteklerinin olmadığını ve burada rahat olduklarını belirten Bilgin, "Trezeguet dışında başka oyuncularımıza da teklifler geliyor. Ancak ilk olarak çocuklar gitmek istemiyorlar. Trezeguet'in gitmek gibi herhangi bir düşüncesi yok. Hatta kendisiyle görüştük, maç önceleri de konuştuk, destek mesajlarımızı verdik ve kulübünde çok mutlu olduğunu ve kulübünü sevdiğini söyledi. Yalnız önemli bir şey daha var. Sonunda bu işin cazibesi de para. Yani çok cazibeli ücretler verildiği takdirde bence tercih edebilir. Ama şu ana kadar bizden ayrılmak istediğini söylemedi. Trezeguet de buna dahil. Kesinlikle gitmek istemiyorlar. İkinci bir olay da; bizden giden, ayrılan oyuncularda buranın bir sihri var gibi ayrıldıklarında pek başarılı olamıyorlar. Aynı zamanda burada çocuklar çok mutlular. Yaşantılarından çok mutlular, verimliler. Oynadıkları için çok verimliler. Oyuncularımız ayrılmak istemiyorlar ve onlara çok teklif geliyor. Ayrıca geçmiş tarihinde de bu takım çok transfer yapabilen bir takım. Oyuncu geldiği zaman, buradan rahatlıkla gidebiliyor. Hem de iyi takımlar bulabiliyor. Bu oyuncular için de çok cazip. Belki Trezeguet bir sene daha oynasa çok daha cazip yerlere gelebilir. Onları da düşündükleri zaman bu cazibeden vazgeçmek istemiyorlar" açıklamasını yaptı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir sene daha kalırsa elinizde kalır. Bu kadar naz aşık usandırırmış.
    Cevapla
  • mutlu gs 5 yıl önce Şikayet Et
    tabi canım kasımpaşa gib dünya çapındaki takımdan kim gitmek isterki!! adamlar hersene şampiyon oluyor, şampiyonlar ligindede kupa kaldırıyor! kim böyle bi takımdan gitmek isterki? hatra, Ronaldo ve messi kasımpaşa'da oynayıp kendilerini göstermek için klübün kapısında, sabahlıyorlar!!!!
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ya. Trezeguet şampiyonlar liginde oynamak yerine Kasımpaşa’da kalmak istiyor. Hemen inandım...
    Cevapla