Hakem 'penaltı' verdi, Umut Bulut çıldırdı!

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maçın ilk yarısının sonundaki penaltı kararı tartışmalara yol açtı.

Hakem 'penaltı' verdi, Umut Bulut çıldırdı!
Hakem 'penaltı' verdi, Umut Bulut çıldırdı!
GİRİŞ 10.12.2017 20:48 GÜNCELLEME 10.12.2017 20:48
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maçın ilk yarısında gergin anlar yaşandı.

İlk yarının son dakikasında ceza sahasında Umut Bulut topu uzakaştırmak isterken, daha erken davranan Cenk Tosun'un ayağına bir darbede bulundu. Cenk Tosun bu pozisyoda yerde kalırken, hakem de penaltı noktasını gösterdi.

Umut Bulut, hakemin bu kararı sonrası büyük tepki gösterdi. Hakeme itirazlarda bulunan Umut Bulut, Cenk Tosun'a da tepki gösterdi. Umut eldivenlerini de yere fırlatırken, hakem tecrübeli oyuncuya bu pozisyonda bir de sarı kart gösterdi.

Spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar da pozisyonun penaltı olduğunu dile getirdi. Çakar pozisyonla ilgili ''Beşiktaş'ın kazandığı penaltı yüzde 100 doğru'' ifadelerini kullandı. Rıdvan Dilmen de pozisyonun penaltı olduğunu ''Öyle bir pozisyon ki, mahalle maçlarında da olur, burada topla beraber adama vurdu. Topa vururken, Cenk'i de götürüyor. Ben penaltı verirdim hakem olsaydım'' sözleriyle dile getirdi. A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu ise pozisyonun penaltı olmadığını söylerken ''Umut Bulut penaltı kararından sonra neden delirdi? Umut gerizekalı mı, Umut aptal mı? Senelerin futbolcusu, penaltıysa çekip gider. Bu işler öyle değil'' dedi.

Kazanılan penaltıyı Cenk Tosun gole çevirdi.

YORUMLAR 27
  • forza 6 yıl önce Şikayet Et
    Erman şovmen kendinden başka kinseyi beğenmiyor. Kendi hakemliğini de biliyoruz. Umut maç sonu penaltı doğru demişti. Tartışmaya gerek yok.
    Cevapla
  • Zeki YÜKSEL 6 yıl önce Şikayet Et
    Resme göre yorum yaparsan penaltı. Pozisyonu izlesen kimin topla oynama amaçlı, kimin penaltı amaçlı oynadığını görürsünüz. Umut topa hamle yaparken cenk arka taraftaydı, tam topa vuracakken cenk ayağını topu alamayacağını bildiği halde umut ayağıma vurur bilmeden penaltı olur diye ayağını öne sallıyor ve pozisyon bu şekilde doğuyor. cenk kötü amaçlı ayak uzatıyor, umut topla oynamak istiyor. Pozisyon PENALTI DEĞİL... Kayserinin puanını çaldılar. Ahmet Nur ÇEBİ şimdi de konuşsun bakim.
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı kartalı penaltı değil, hakemin bir gol atmadığı kaldı beşiktaş adına, hadi bayerne karşı kim yardım edecek bakalım
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni bildiği gibi yapsın, Allah'tan kork, resmen adam tekme atıyor, Erman ağzıyla penaltı değil diyorsun. Erman bu işten para kazanıyor, onun dini imanı para ama sen sırf basit taraftarlık duygusu ile gerçeklere takla attırıyorsun. Bu pozisyonu unutma benzeri fb maçında olunca ne diyecekler, takip et.
    Cevapla
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri seneye ligden dusmeye oynar saman alevi misali
    Cevapla
  • Abdülhamid 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he gardaş. Sen öyle diyorsan düşer ellahamm.
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    seneye şampiyonluk hedef kayseride
    Cevapla
  • Macilli 6 yıl önce Şikayet Et
    Neresi penalti umut normal oynuyor
    Cevapla
  • Nasil 6 yıl önce Şikayet Et
    Umut bile maçtan sonra penaltı dedi.neyin kafasını yaşıyosunuz siz be.adamın ayağına vuruyor topla alakası varmı topami vurmuş laf olsun diye sallıyorsunuz ezikler
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupa fatihi beşiktaş böyle ucuz yollara başvurmamalı
    Cevapla
  • trol 6 yıl önce Şikayet Et
    maç sonu ne kadar teklif aldı acaba penaltı olduğunu söylemek için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle