Sumudica: Dizi teklifleri gelmeye başladı!

Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica, geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan düşüş görüntüleri hakkında konuştu.

Sumudica: Dizi teklifleri gelmeye başladı!
Sumudica: Dizi teklifleri gelmeye başladı!
GİRİŞ 10.01.2018 22:05 GÜNCELLEME 10.01.2018 22:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sezonun flaş takımlarından olan Kayserispor'un Rumen teknik direktörü Marius Sumudica, A Spor kanalına verdiği bir röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan düşüş görüntüleri hakkında konuşan Sumudica, dizilerden teklif aldığını söyledi. 

İşte Marius Sumudica'nın açıklamaları;

''Oturmuş olduğum yer mosmor oldu. Hazır düşmüşken orada kalayım dedim. Romanya'dan da dizi teklifleri gelmeye başladı. Çok iyi rol yaptığımı söylediler. Teknik direktörlük kariyerinde başarısız olursam dizi kariyerini düşünebilirim. Islak bir ortam vardı, kimse beni görmez sandım.

''3 MAÇ SONRA BAVUL TOPLARSIN DEDİLER, ŞİMDİ BAVULLAR GELİYOR''

Türkiye'ye gelmeden önce takımı kurmadan önce hissettim. Burada zirveye çıkmayı hak eden oyuncular. Galatasaray maçından sonra bana 3 maç daha kaybettiğimde göndereceklerini söylemişlerdi. Şimdi Romanya'dan bavullar geliyor. Çünkü sadece yanıma yazlık şeyler almıştım. Şimdi bavullarda kışlık kıyafetler geliyor.

''YEMEKLER ÇOK ACI, İLAÇ İÇİYORUM''

Kendimi Kayseri'de iyi hissediyorum. Dizi konusunda şaka yapıyordum. Diziden teklif falan yok. Şaka yapmayı seven bir insanım. İlk geldiğimde yemekler çok acı geliyordu. Şimdi bir eczacı arkadaşım ilaç verdi. Yemeklerden sonra onu içiyorum, midemi rahatlatıyor.

YORUMLAR 1
  • Evet 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudur dizilerden teklif alıyorsundur çünki çok artis bi yapın var saha kenarında sürekli tribünlere oynuyorsun!
    Cevapla