PFDK'dan Marius Sumudica'ya ceza!

PFDK, Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Marius Sumudica'ya 1 maç ceza verdi.

PFDK'dan Marius Sumudica'ya ceza!
PFDK'dan Marius Sumudica'ya ceza!
GİRİŞ 02.02.2018 15:02 GÜNCELLEME 02.02.2018 15:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PFDK, Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'ya 1 maç ceza ve 13 bin TL para cezası verdi.  

İşte TFF'den yapılan açıklama:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 02.02.2018 tarih ve 47 sayılı olağanüstü toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

KAYSERİSPOR Kulübü teknik sorumlusu MARIUSI NINEL ŞUMUDICA'nın, 31.01.2018 tarihinde oynanan TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR-KAYSERİSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

YORUMLAR 4
  • DİYARBEKİR 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut, Okan, Şenol ve bu adam sürekli hakemler alehine konuşuyorlar. Bunlar ancak cezadan anlar. Bu ceza gecikmiş bir ceza.
    Cevapla
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu federasyona kim ceza verecek. Federasyonu cezalandıracak bir kurum olması lazım. Yıldırım demirören bu mevkiye yakışmıyor.
    Cevapla
  • Abdülhamid 6 yıl önce Şikayet Et
    Verin verin daha verin, Kayseri olunca verin gitsin. Hakem hatalarına hiç bakmayın değil mi? Bu adam niçin isyan ediyor soran yok.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    haketmiş cezayı, şov yapıyor sadece
    Cevapla