Erol Bedir: Şehitlerimizin yasını tutuyoruz!

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, maçların gelip geçtiğini ancak yürek yarasının geçmediğini söyledi. Afrin operasyonuna değinen Bedir, "Şehitlerimiz var. Yastayız. Matem tutuyoruz. İçimiz kan ağlıyor" dedi.

Erol Bedir: Şehitlerimizin yasını tutuyoruz!
Erol Bedir: Şehitlerimizin yasını tutuyoruz!
GİRİŞ 12.02.2018 16:02 GÜNCELLEME 12.02.2018 16:02

Afrin şehitleri için müzik çaldırmadıklarını ve sahaya Sivasspor Kulübü ile birlikte hareket ederek siyah bantla çıktıklarını söyleyen Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "Acılı günlerde ne söylenir ki. Yüreğimiz yanıyor. İçimiz kan ağlıyor. Şehitlerimizin yasını tutuyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Kadir Has Stadı'nda kaybedilen puanlarla ilgili de konuşan Başkan Bedir, "Galatasaray, Malatya ve Sivasspor maçlarında puanlar kaybettik. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde daha iyi oynamamız gerekli. Kaybedilen puanlar hedefimizin önüne geçmemeli. Artık ligin boyu iyice kısaldı. Bundan sonraki haftalarda daha da iyi olmamız gerekli. Hedefimiz var. Ligin ilk 8 arasındaki yerimizi sağlamlaştırmalıyız" dedi.

 

 

KAYNAK: SPORX