Maç sonu istifa sinyali vermişti! Resmi açıklama

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Sumudica'nın Fenerbahçe maçı sonrasındaki sözleriyle ilgili konuştu.

Maç sonu istifa sinyali vermişti! Resmi açıklama
Maç sonu istifa sinyali vermişti! Resmi açıklama
GİRİŞ 03.04.2018 14:00 GÜNCELLEME 03.04.2018 20:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, dün akşam Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olduktan sonra basın toplantısında konuşan Sumudica'nın açıklamalarını serzeniş olarak değerlendirdiğini ve bu akşam kendisiyle bir araya gelerek görüşeceklerini söyledi.

Yenilgi için kılıf aramadıklarını ve Kayserispor'u bulunduğu yere teknik direktör Sumudica ve futbolcuların taşıdığını söyleyen Başkan Bedir, "Yensek de yenilsek de bu takım hepimizin. Yönetici olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Galibiyetin de mağlubiyetin de mesuliyetini üstümüze fazlasıyla alırız. Şu anda ligin bitimine 7 maç var ve Avrupa kupası şansımız sürüyor. 4 oyuncumuzdan yoksun çıktığımız karşılaşma sonrası soyunma odasına giderek oyuncularıma üzüntülü olduğumuzu ancak bu günlere yönetim, taraftar, teknik kadro ve kendileriyle geldiğimizi hatırlattım. Anlık başarılar ve anlık başarısızlıkların gelip geçici olduğunu, Avrupa kupalarına katılabilecek gücümüz olduğunu söyledim. Teknik direktörümüz Sumudica'nın maç sonrası açıklamaları ise bir üzüntünün, bir sorumluluğun bir duygusallığın ve serzenişin sonucudur. Kendisine güvenimiz tamdır. Alışagelmiş bir teknik direktör tipi değil. İddiacı ve yenilgiyi hiç kabul etmeyen biri'' dedi.

 

 

Kayserispor Başkanı Bedir, teknik direktör Sumudica ve sarı-kırmızılı oyuncularla bugün akşam saatlerinde Kadir Has Tesisleri'ndeki yenilenme antrenmanında bir araya gelerek görüşeceklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 4
  • Aziz ALTINTAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Eleştirirken takımın son durumunu sakat futbolcuların durumunu bilmeden konuşuluyor asacaksın keseceksin sonra başarılar kendiliğinden gelecekmi hatalarda olabilir sabretmek geçmişten ders çıkararak geleceğe çalışmak en doğrusudur
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    derhal kovulsun bu adam
    Cevapla
  • memur adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş nasıl bir beyinle maça çıktıysan fener 4 lü defansla oynuyor sen 3 lü defansla oynuyon ya fazla özgüvenlisin yada art niyetlisin.
    Cevapla
  • Kayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen adam gibi taktikle cıkmazsan olacagı buydu averajıda batırdı Allahdan ilk yarıda bu puanları toplamışız...
    Cevapla