Sumudica çok net! 'Ceketimi alır giderim'

Kulüp tesislerinde düzenlendiği basın toplantısında konuşan Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe maçından sonra canının çok sıkıldığını ve çok acı çektiğini söyledi. Rumen teknik adam ligi ilk 8 arasında bitiremezse ceketini alıp gideceğini söyledi.

Sumudica çok net! 'Ceketimi alır giderim'
Sumudica çok net! 'Ceketimi alır giderim'
GİRİŞ 04.04.2018 19:57 GÜNCELLEME 04.04.2018 20:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dün kulüpte toplantı yaptıklarını belirten Sumudica, "Ben açık sözlü bir insanım. Söylemek istediklerimi söylüyorum. Maçın sıcaklığıyla söylediğim şeylerdi bunlar. Dün başkanla bir toplantımız oldu. Benden memnuniyetini dile getirdi. Takım hakkında uzunca konuştuk. Bir teklif sundu. Ben de iki yıllık kontratımı uzattım. 3 sene daha buradayım." diye konuştu.

Kendisinin her zaman iddialı olduğunu, koyduğu hedeflere ulaşmak için çabaladığını aktaran Sumudica, şöyle devam etti:

 

 

"Her şeyi ilk devredeki gibi devam ettirmek istiyorum. Normal bir Anadolu takımının yapamayacağını yaparak çok çabuk yukarılara çıktık. Bir şeyleri göstermek için zamana ihtiyacımız var. Benim için sıralamadaki yerimiz çok güzel sonuç. Eğer 5. sıraya yerleşirsek daha da mutlu olurum. Trabzonspor'la bir final maçına çıkacağız. Kayserispor ile anlaşırken bu takım ligden düşerse para almadan gideceğimi söyledim. Hatırlarsınız yine, ilk 8 arasında bitireceğim yönünde söz verdim. Eğer ligi ilk 8 içinde bitirmezsek ceketimi alır giderim. Burada 3 sene kalmam. Eğer ilk 5 içerisinde bitirirsek de 2 sene daha kontratımı uzatacağım, 5 sene burada kalacağım. Tabii bu şakaydı."

YORUMLAR 7
  • CcC Sivas Yigido CcC 5 yıl önce Şikayet Et
    show dan başka bi işi yok bu adamın..yerlere yatmayla futbol adamı olunmuyor..ligin 2. yarısı top oynamıyor takım ne degişti acaba..
    Cevapla
  • Kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bu formsuzluga neşter vuramadı daha 5lik sayıklıyo bu kafayla zor...
    Cevapla
  • kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    maçı seyrettim kayseri spor yoktu aziz Yıldırım'a kıyak gecilmiş temel attı maçı verdiler o kadar külüp başkanı Yüreği yetiyorsa açıklama yapsın.
    Cevapla
  • Serkan BJK 5 yıl önce Şikayet Et
    sen gitmessen gönderirler zaten çok durdun
    Cevapla
  • cecen313 5 yıl önce Şikayet Et
    bence simdiden git romanyada ayni parayi vereceklermi bakbi
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerde 6 yiyip 5 atan bir takım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle