Sibel Siber görevine resmen başladı!

KKTC Başbakanı Siber: "KKTC Başbakanı olarak görevime başlarken, en büyük arzum siz değerli halkımızın yaşam kalitesine pozitif katkı yapmaktır" dedi.

Sibel Siber görevine resmen başladı!
Sibel Siber görevine resmen başladı!
GİRİŞ 14.06.2013 15:58 GÜNCELLEME 14.06.2013 15:58

KKTC'de koalisyon hükümetinin Başbakanı Sibel Siber, görevine resmen başladı. Eski Başbakan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük ise görev devir teslim törenine katılmadı. Siber, başbakanlık ofisinde bürokratlar tarafından karşılandı.

Görevi devralmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başbakan Siber, çok onurlu bir göreve başladığını belirterek, "Hepimize hayırlı olsun. Gönül arzu ederdi ki Sayın Küçük de burada olsun ve bir teslim yaşayalım birlikte. Ama çok önemli bir mazareti çıkmıştır diye düşünüyorum. Buradan kendisine saygılarımı iletiyorum" diye konuştu.

"Çiçek göndermek isteyenler, vakıf ve kuruşlara bağış yapsın"

Başbakan Siber, kutlama için çiçek gönderilmemesini, bunun yerine sağlık ve eğitim alanındaki dernek, vakıf ve kuruluşlara bağış yapılmasını istedi.

Halktan aldıkları güç ile çalışmaya başladıklarını ifade eden Başbakan Siber, "KKTC Başbakanı olarak görevime başlarken, en büyük arzum siz değerli halkımızın yaşam kalitesine pozitif katkı yapmaktır.Değerli kabine arkadaşlarımla birlikte, sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımıza başlıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler