Hamdi Topçu THY'deki günlerini bu kitapta anlattı

Türk Hava Yolları'nda 'Yönetim Kurulu Başkanlığı' koltuğuna oturan ve yaklaşık 5 buçuk yıl bu görevi sürdüren Hamdi Topçu, THY günlerini kaleme aldığı "Yerelden Globale' THY'nin Yükşeliş Dönemi adlı kitabı piyasaya sürüldü.

Hamdi Topçu THY'deki günlerini bu kitapta anlattı
Hamdi Topçu THY'deki günlerini bu kitapta anlattı
GİRİŞ 22.05.2019 16:06 GÜNCELLEME 28.05.2019 15:43

Türk Hava Yolları'nın uzun dönem yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Hamdi Topçu,  şirkette geçirdiği yılları bir kitapta topladı. Remzi Kitapevi tarafından basımı üstlenilen kitaba "Yerel'den Global'e THY'nin Yükseliş Dönemi" adını veren Topçu kitabında yönetim kurulu toplantılarında yaşananları, alınan kararlara, kurumun yükselişini ve dünya çapında bir marka oluşu gibi konuları anlatıyor. 

 

 

 

HAMDİ TOPÇU KİMDİR?

 

 

1 Mayıs 1964'te Rize-Çayeli'ne bağlı Karaağaç Köyü'nde doğdu. Kadıköy Mehmed Beyazıt Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. 1986'dan 2009'a kadar serbest muhasebeci ve mali müşavirlik yaptı. 2003'te Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu'na girdi. Başkan vekili oldu. 2010'dan 2015'e kadar Başkanlık görevinde bulundu. Topçu, halen serbest yatırım danışmanlığı yapıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar