Bir umudun eseri: Asya'nın Ayak Sesleri

Yazar Mehmet Ali Bulut'un "Asya'nın Ayak İzleri - Doğu Medeniyetinin Yeniden Yükselişi" kitabı Hayat Yayınları'ndan çıktı. Yeniden baskısı yapılan kitap, Orta Doğu'da yaşanan son gelişmeler nedeniyle güncellendi.

Bir umudun eseri: Asya'nın Ayak Sesleri
Bir umudun eseri: Asya'nın Ayak Sesleri
GİRİŞ 19.02.2020 18:12 GÜNCELLEME 19.02.2020 18:12

Gaddar Batı, artık çirkin yüzünü aleni göstermekten çekinmiyor. Ve bilmiyor ki bu, onun sonu olacak... Çünkü Allah küfrü abat eder ama zulmü asla! Zulme rıza gösterenler, zulmü teşvik edenler, kendi geleceğini hazırlıyor. Emin olabilirler ki mazlumdan hak ettikleri miktarda merhameti görecekler.

Devran bir fırıldaktır. Bugün güç sende ise yarın başkasında olur. Dünya şundan emin olmalıdır ki o başkası yarın biz olacağız; yani Müslüman Türkler!

Asya’nın Ayak Sesleri bir umudun eseridir; vadedilmiş bir yeniden dirilişin, bu millet eliyle gerçekleşmesinin umudu. Elbette istikbal inkılabatı içinde en gür seda İslâm’ın sedası olacak. Bu kitap; o sedanın içinde benim de milletimin de nefesinin yer alması, çorbada bin yıl İslâm’a hizmetkârlık ve bayraktarlık yapmış şu milletimin çorbada tuzunun bulunması amacıyla yazılmıştır.

Dün olduğu gibi bugün de yarın da bu hizmetkârlık ve bayraktarlık hizmetini bu aziz millet üstlensin. Üstlenecektir de… (Arka Kapaktan)

Daha önce de basılmış olan kitap Doğu ve Ortadoğu coğrafyasında yaşanan son gelişmeler nedeniyle güncellendi. 

Yazar diğer kitabı Tanrı’nın Halkının Allah ile Başı Dertte adlı kitabında yaşanan tarihi süreçleri detaylarıyla anlatmıştır. Farklı zamanlarda yazılan bu kitaplar Ortadoğu’da yaşanan son olaylarla birbirini teyit etmektedir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu