FETÖ Bahailikle yeni din istiyor

Kemal Özer, "İran'da kurulan Bahailiğin Türkiye'deki ayağı olan Fetullah Gülen'in amacı, yeni bir Kur'an yazmak, yeni bir din ortaya çıkarmak" dedi.

FETÖ Bahailikle yeni din istiyor
FETÖ Bahailikle yeni din istiyor
GİRİŞ 02.01.2017 11:32 GÜNCELLEME 02.01.2017 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şehir Ajandası'nda konuşan Yeni Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer, "İran'da kurulan Bahailiğin Türkiye'deki ayağı olan Fetullah Gülen'in amacı, yeni bir Kur'an yazmak, yeni bir din ortaya çıkarmak" dedi.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen "15 Temmuz'dan Bugüne" isimli program Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Programda Yeni Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer, 15 Temmuz sürecini değerlendirdi ve FETÖ'nün geçmişinden örneklerle asıl amaçlarının neler olduğunu anlattı.

15 TEMMUZ KADROLAŞMASI ORADA BAŞLADI

15 Temmuz'un sonuçlarındansa amacı üzerine konuşmak gerektiğini belirten Özer, "Sürekli  sonuç odaklı konuşmak insanlara bıkkınlık getirir. Eğer 15 Temmuz'u yaşamamış olsaydık, on yıl içerisinde ayakta bir tane adam bırakmazlardı. Biz de bugün Türkiye'den söz edemezdik" dedi. 15 Temmuz'un tohumunun 1950'lerde atıldığını söyleyen Özer, "FETÖ'nün ilk kadrolaşmaya başladığı yer, Diyanet İşleri Başkanlığı'ydı. 15 Temmuz tohumunun ilk atıldığı, ilk kadrolaşmanın başladığı yer burasıdır" şeklinde konuştu. 

BAHAİLİKLE YENİ DİN ÇIKARMAK İSTİYORLAR

19. yüzyılda Bahaullah tarafından İran'da kurulan Bahailiğin Türkiye'deki ayağı olan Fetullah Gülen'in tek bir amacı olduğunu belirten Kemal Özer, "Bu amaç yeni bir Kur'an yazmak, yeni bir din ortaya çıkarmaktır" ifadelerine yer verdi. Özer, programın sonunda dinleyenlerin sorularını da cevapladı.

 

YORUMLAR 1
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuzun tohumları Said Nursi'yle atıldı. Hala gerçekleri ya görmüyorlar yada görmek istemiyorlar bir şeylerden çekiniyorlar. Türkiye'de olsun Diğer İslam Ülkelerinde olsun KUR'AN'la Din öğretilmiyor Yaşanılan Din Rivayet kaynaklı olunca bölünmelere parçalanmalar kaçınılmaz oluyor. Kaynak Batıl olunca yaşanılan Dinde Batıl oluyor sonuş ortada İslam alemi paramparça kan gözyaşı perişanlık zulüm. Ama gene de bu olanlardan ders alınmıyor en başta ders alması gerekenler Din adamları ama rivayetlerden vazgeçemiyorlar.Tıpkı İnsanlık tarihinde helak olan Kavimler gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!