Torunları Abdülhamidi andı

Esenlerli öğrenciler, Sultan II. Abdülhamid Han'ı kabri başında dualarla andılar.

Torunları Abdülhamidi andı
Torunları Abdülhamidi andı
GİRİŞ 10.02.2017 17:20 GÜNCELLEME 10.02.2017 17:20

Öğrenciler, Sultan Abdülmecid'in torunu Hüseyin Köksal Osmanoğlu ve "Payitaht Abdülhamid" dizisinin yapım ve çekim ekibiyle tanıştılar.

Esenlerli öğrenciler, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün organizesiyle, Sultan II. Abdülhamid Han'ı, ölümünün 99. yıl dönümünde, Çemberlitaş'taki kabri başında andı. Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi öğrencileri, Sultan Abdülhamid'e vefalarını gösterdiler. Anma töreninde 'Ulu Hakan' için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

ABDÜLMECİD'İN TORUNUYLA TANIŞTILAR

Öğrenciler ziyaret sırasında Sultan Abdülmecid'in beşinci kuşaktan torunu Hüseyin Köksal Osmanoğlu'yla da tanıştılar. Hüseyin Köksal Osmanoğlu gençlere, dedelerinin vatan sevdalarını anlatarak, ecdatlarına ve milli-manevi değerlerine sahip çıkmalarını nasihat etti. Gençler, Hüseyin Köksal Osmanoğlu ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

'PAYİTAHT ABDÜLHAMİD' EKİBİYLE BULUŞTULAR

Esenlerli öğrenciler, önümüzdeki günlerde yayınlanacak "Payitaht Abdülhamid" dizisinin yapım ve çekim ekibiyle de bir araya geldiler. Esenlerli torunları, dedeleri Sultan II. Abdülhamid Han'ın hayatını kaleme aldıkları ve tarihlerini televizyon ekranlarından kendilerine ulaştırdıkları için ekibe teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!