Ziyafet Sofrası rekora koşuyor

Osman Nuri Topbaş'ın “Hüdai'nin Ziyafet Sofrası” isimli eserinden tiyatroya uyarlanan oyun, Osman Doğan'ın yönetiminde rekora koşuyor.

Ziyafet Sofrası rekora koşuyor
Ziyafet Sofrası rekora koşuyor
GİRİŞ 24.02.2018 12:56 GÜNCELLEME 24.02.2018 13:27

Ziyafet Sofrası oyunu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nün katkılarıyla dün akşam Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde 267'inci kez sahnelendi. İnsana yaratılış gayesini hatırlatan mesajlar veren oyun, güldürürken düşündürüyor. 7'den 70'e herkesin izleyebileceği oyun, dün akşam salonu tamamen dolduran seyircilerin de büyük beğenisini topladı. 

Ziyafet Sofrası oyununun konusu

 

 

Soğuk bir kış günü… Üsküdar’da, yolu Hüdai dergâhına düşen iki sarhoş; Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal. Karınlarını doyurmak için geldikleri dergâhta manevi bir ziyafetle karşılaşan Kemaller, yeni bir yaşamı tanımaya başlarlar. Ne var ki ön yargılar ve çekinceler, yılların verdiği alışkanlıklar ve bilgisizlik ile birleşince, yaşadıkları büyük değişim de komik olaylara sahne oluyor.

Türkiye’de 33 İlde  (İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Uşak, Eskişehir, Yalova,Balıkesir, Aydın, Muğla, Antalya, Konya, Bilecik, Bursa, Kütahya,Afyon, Zonguldak, Karabük, Çorum, Amasya, Tokat, Aksaray,Nevşehir, Niğde, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Denizli )

Avrupa’da 4 ülke 10 il Almanya (Köln, Bochum, Tuttlingen), İsviçre(Zug, Döttingen), Hollanda( Den Haag, Rotterdam, Zaandam,Schiedam), Fransa (Strasbourg) de birçok kez sahne aldık. Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanına ulaşmaya devam ediyoruz.

Eser: Osman Nuri Topbaş
Yöneten: Osman Doğan
Oyuncular:  Osman Doğan, Yunus Emre Obut,  Fatih Akçin, Taha Dinler
Tür: Komedi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma