Cem Yılmaz Malatya Film Festivali'ne katılacak

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 55. Antalya Film Festivali ardından, Uluslararası Malatya Film Festivali’nde de sahneye çıkacak.

Cem Yılmaz Malatya Film Festivali'ne katılacak
Cem Yılmaz Malatya Film Festivali'ne katılacak
GİRİŞ 09.10.2018 12:14 GÜNCELLEME 09.10.2018 12:14

Uluslararası Antalya Film Festivali’nde sinema’da ki 20. yılı dolayısı ile ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ alan, yine festival kapsamında katıldığı bir paneli hınca hınç doldurtmayı başaran Cem Yılmaz, Arif V 216 film ekibi ile birlikte Malatya Film Festivali’nin konuklarından olacak.

Festival, Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkıları ile 9-15 Kasım tarihlerinde düzenlenecek.

Antalya’da kendisini sinemaya kazandıran Her Şey Çok Güzel Olacak filminin ekibi ile katıldığı panelde sevenlerinin sorularını yanıtlayan, stand-up şovuna başlayacağını da müjdeleyen Cem Yılmaz, katılacağı film festivalinde Onur ödülünü takdim eden isim olacak.

Festivalin komedi kuşağında, Yılmaz’ın sinemada gösterilen son filmi Arif V 216’da katılımcılara seyttirilirken, bu yıl ‘Onur Ödülünü’ almaya layık görülen isim olan Şener Şen’de ödülünü Cem Yılmaz’ın elinden alacak. Av Mevsimi filminde birlikte başrolü paylaşan iki isim, bu vesile ile Malatya’da bir kez daha bir araya gelecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti