Türkiye’nin en büyük akademik ödülü için geri sayım başladı!

“İlim Yayma Ödülleri” organizasyonunun ilki Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek ve Türkiye’nin önde gelen isimlerinin katılımlarıyla ödüller sahiplerini bulacak.

Türkiye’nin en büyük akademik ödülü için geri sayım başladı!
Türkiye’nin en büyük akademik ödülü için geri sayım başladı!
GİRİŞ 26.06.2019 19:41 GÜNCELLEME 26.06.2019 19:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlim Yayma Vakfı; ilim ve bilim alanında çalışmalar yapan kişileri desteklemek, topluma fayda sağlayacak projeleri keşfetmek, teşvik etmek ve ülkemizin akademik alandaki yükselişine katkı sağlamak amacıyla “İlim Yayma Ödülleri” organizasyonunu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Akademik çalışmaların bir bütün olarak dikkate alınacağı İlim Yayma Ödülleri’nde, en nitelikli çalışmaların ödüllendirilmesi hedefleniyor.

İlim Yayma Ödülleri’nde üç kategorideki (Büyük Ödül / Sosyal Bilimler / Mühendislik, Doğa ve Sağlık Bilimleri) çalışmalar değerlendirilerek; millilik bilincine sahip, toplum nezdinde etki oluşturan, ülkemize ve insanlığa katkı sağlayan çalışmalar ödüllendirilecek. Çalışmalar için www.ilimyaymaodulleri.org adresi üzerinden 31 Temmuz 2019 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Akademik süreci nitelikli ve yetkin akademisyenler tarafından yürütülecek olan İlim Yayma Ödülleri’nde, seçilen çalışmalara toplam 500.000 TL değerinde ödül verilecek.
İlim ve Bilim imkânlarını kullanarak, akademik çalışmalara öncülük eden nitelikli bilim insanlarını toplumumuza kazandırmak amacıyla organize edilen “İlim Yayma Ödülleri” için başvurularınızı bekliyoruz.

www.ilimyaymaodulleri.org

YORUMLAR 2
  • ArayanBulur. 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz, ödül için başvuran değil, ödül için başvurulanların torunlarıyız. Sonuç şimdiden belli.
    Cevapla
  • Uğur B. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilalin fotosunu bilerek koymușlar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi