Erzincan Film Festivali için Binali Yıldırım'a teşekkür

Erzincan’da bu yıl ilki düzenlenen "Erzincan Uluslararası Kısa Film Festivali" finale kalan filmlerin tanıtılmasıyla pazartesi günü başladı. Festivalin dördüncü gününde etkinlikler büyük bir katılımla devam etti.

Erzincan Film Festivali için Binali Yıldırım'a teşekkür
Erzincan Film Festivali için Binali Yıldırım'a teşekkür
GİRİŞ 17.10.2019 15:47 GÜNCELLEME 17.10.2019 16:47

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Anadolu Kültür Sanat Meclisi’nin katkısıyla düzenlenen festivalde belgesel, animasyon ve deneysel kategorilerde kısa filmlerin yanı sıra panel, senaryo ve sinema atölyeleri, ücretsiz film gösterimleri takipçileriyle buluştu. 

 

 

"BİNALİ YILDIRIM HER KONUDA ÖNCÜ OLDU"

Festivalin dördüncü gününde de programlara büyük bir katılım oldu. Festival Direktörü Azer Şelte festivale dair yaptığı açıklamada " Erzincan’da bu yıl ilki düzenlenen "Erzincan Uluslararası Kısa Film Festivali" gerçekten müthiş bir coşkuyla karşılandı. Bu festivalin gerçekleşmesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'ne teşekkür ediyorum ama sayın Binali Yıldırım için ayrı bir parantez açmam gerekli. Şehre bu festivalin gelmesinde kendisnin çok emeği geçti ve her konuda bu organizasyonu destekleyerek önccü oldu. Sayın Binali Yıldırım'a bir kez daha komite adına çok teşekkür ediyoruz. 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu