‘İntikam Soğuk Duş’ filmi Nisan ayında vizyonda

Sinema severleri heyecanlandıracak olan ‘İntikam Soğuk Duş’ filminin çekimleri tamamlandı.

‘İntikam Soğuk Duş’ filmi Nisan ayında vizyonda
‘İntikam Soğuk Duş’ filmi Nisan ayında vizyonda
GİRİŞ 09.01.2020 14:13 GÜNCELLEME 09.01.2020 14:13

Yönetmen Engin Akyıldırım tarafından çekilen İntikam Soğuk Duş adlı sinema filminin çekimleri Bursa’nın İnegöl ilçesinde tamamlandı. Bu film Akyıldırım’ın, ‘Me Nokta Ali’den sonra çektiği ikinci sinema filmi oldu.

Sinema severleri heyecanlandıracak olan İntikam Soğuk Duş filminin başrolünde Gümrah Tolu oynuyor. Diğer rollerde ise; Alpay Atilla, Sezen Aşırt, Muhammet Toy, Murad Emirhan, Nafiye Dinç, Mustafa Duman, Senem Çelik, Sefa Ok, Cem Özlük, Basri Sırtutan ve Erol Taşçı yer alıyor.

Künye

Yönetmen: Engin Akyıldırım,
Yapımcı: Uğur Karakuzu
Yapım: Uğur Film
Yardımcı Yönetmen Sema Aybar Aydın
Görüntü Yönetmeni Soner Buvan.

Konusu

Gümrah’ın  karısı Gül ve kızı Tuanna ile mutlu bir aile hayatı vardır. Bir gün işten dönerken hayatını altüst eden gelişme yaşanır. Gümrah için artık her şey çok geçtir.

Hazırlık sürecinin ardından 11 Aralık’ta başlayan filmin çekimleri 23 Aralık’ta tamamlandı.

Film hakkında konuşan yönetmen Engin Akyıldırım, film çekimlerinin Bursa’nın İnegöl ilçesi ve ona bağlı Çavuşköy’de tamamlandığını ifade etti.

Başarılı Bir Sinematografik anlatımla adından da anlaşılacağı üzere etkileyici bir konuya sahip olduğunu söyleyen  yönetmen Engin Akyıldırım, “Başarılı ve profesyonel bir teknik ekiple filmimizin çekimlerini gerçekleştirdik. Her biri kendi kulvarında başarılı olan bir ekip çok başarılı bir iş çıkarttı. Filmimiz bir intikam öyküsünü anlatıyor. Sinematografik anlatım ve başarılı atmosferiyle güzel bir sürpriz sonla tamamlanıyor. Başarılı bir çalışma çıkardığımızı düşünüyoruz. 2020 Nisan ayında gösterime girmesini bekliyoruz. Tüm ekibim adına teşekkürlerimiz sunarım.”

Filmin festival yolculuğuna çıkacağını da sözlerine ekleyen Akyıldırım, “Filmimiz bazı festivallere de katılım sağlayacak” dedi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı