Mustafa Kutlu'yu hazmedemeyenlere tepki: Hem cahil hem cesursunuz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Tolstoy'la birlikte Mustafa Kutlu'yu da tavsiye etmesi bazı kesimleri rahatsız etti. Kutlu'yla alakalı sosyal medyadan haddi aşan yorumlar yapılırken, Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan sert tepki gösterdi. Mustafa Kutlu'ya karşı çıkanların aşağılık kompleksi içinde olduğuna vurgu yapan Kaplan, "Hem cahil, hem cesursunuz! Yazık size" ifadelerini kullandı.

Mustafa Kutlu'yu hazmedemeyenlere tepki: Hem cahil hem cesursunuz!
Mustafa Kutlu'yu hazmedemeyenlere tepki: Hem cahil hem cesursunuz!
GİRİŞ 25.03.2020 23:21 GÜNCELLEME 25.03.2020 23:22
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada vatandaşlara 'evde kalın' çağrısını yineledi. Evde vakit geçirenlere kitap okuma tavsiyesinde bulunan Bakan Koca, "Toltstoy'u, Mustafa Kutlu'yu okuyun" dedi. Koca'nın Mustafa Kutlu'yu önermesi bazı kesimleri rahatsız etti.

 

Yakın dönem Türk hikayeciliğinin en önemli kalemlerinden biri olan Mustafa Kutlu hakkında sosyal medyada yapılan haksız yorumlar tepki çekti. 

"HEM CAHİL HEM CESURSUNUZ!"

 

Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan, Mustafa Kutlu hakkındaki paylaşımlara sert tepki gösterdi. Kaplan, "Hem cahil hem cesursunuz! Yazık size!" ifadelerini kullandı. 

BİRÇOK İSİM MUSTAFA KUTLU'YA DESTEK VERDİ

Mustafa Kutlu'ya destek için yapılan paylaşımlardan birkaçı:

KISACA MUSTAFA KUTLU...

Sade üslubu, akıcı olay örgüsü ve derin mesajları sadece cümlelerle ifade etmesiyle Türk edebiyatında kendine has bir yer edinen Mustafa Kutlu, Türk edebiyatının son dönemdeki en önemli hikayecileri arasında kabul edilir. 

Uzun Hikaye, Bu Böyledir, Ya Tahammül Ya Sefer, Huzursuz Bacak, Tahir Sami Bey'in Özel Hayatı başta olmak üzere onlarca kitabı olan Kutlu, halen eser üretmeye devam ediyor. 

MUSTAFA KUTLU BELGESELİ ÜLKE TV'DE

Ülke TV, bu gece saat 01.00'de Mustafa Kutlu'nun hikayesini seyircisiyle buluşturacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 57
  • kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    bu hain güruhun tiyneti zaten belli..kaale alınmaya bile deymezler.. biz yola devam edelim inşaallah
    Cevapla
  • devriye 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşşağılık bir guruh var ... Bunları yağlasan da ballasan da yaranamazsın . zannetmiyorum bunların genlerinde Türklük geni yok...
    Cevapla
  • fırat23 4 yıl önce Şikayet Et
    gözleri vardır görmezler. kulakları vardır duymazlar. bunlara ne derseniz deyin ne anlatırsanız anlatın Allah'ı inkardan Mümini alaydan geri durmazlar. ataları ne ise kendileri de aynen o. hut, lut, semud kavimlerinin ahir zaman temsilcileri ve torunları.
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülke tv Musta Kutluyu tanımak okumak istiyoruz. erken bir saat de belgesel olarak verirseniz. Mutlu oluruz.
    Cevapla
  • Arif Karabekiroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında iyi yapıyorlar, bir bakanımızın yaptığı etkiden daha etkili oldular, bir kardeşimizin daha iyi tanınmasına vesile oldular, Mustafa kutlu beyefendiye sevgim ve muhabbetim arttı, tanımayanlar tanıdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış