“Kadın ile Memur”'a yoğun ilgi

Oya Başar’ın uzun bir aradan sonra yeniden tiyatro sahnelerine döndüğü Aldo Nikolaj’ın eseri “Kadın ile Memur” ile ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

“Kadın ile Memur”'a yoğun ilgi
“Kadın ile Memur”'a yoğun ilgi
GİRİŞ 18.02.2011 09:49 GÜNCELLEME 18.02.2011 09:49

 
Seyircinin büyük ilgi gösterdiği oyunda, Oya Başar Kadın’ı, Kemal Kocatürk Memur’u oynuyor. Bakanlığa izinsizce girip müsteşarın masasına oturan kadın ile müsteşar arasında geçen diyalogları kahkahalarla anlatan Kadın ile Memur, oyuncuların başarılı performansı ile ayakta alkışlanıyor.

Oyunu geçtiğimiz haftalarda izlemeye gelenler arasında Demet Akbağ, Serpil Temur, Ebru Akel, Ali & Aysun Kocatepe, Tülin Oral, Engin Uludağ ve Dr. Serdar Eren gibi ünlü simalar da vardı. Sanatçılar, oyun sonrası Oya Başar ve Kemal Kocatürk ile kuliste bir araya geldiler, tebriklerini ilettiler.

Oyunun Konusu: Bir kadının, Başbakanlıkta bir müsteşarın odasına girmesiyle başlayan oyun, kadının memuru tehditkar sözlerle kendisine itaat etmeye zorlamasıyla gelişir. Kadın ve Memur, devletin işleyişi, bürokrasi, tüm bunların üzerinden ülkeyi, politikaları ve de politikacıları da komik bir dille sorgulamaya başlar.

 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak