Payidar Tüfekçioğlu hayatını kaybetti

Karaciğer nakli olmak için bir süredir donör arayan seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Nakil olmak için bekleyen oyuncu dün akşam 21.40 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tüfekçioğlu'nun acı haberini alan yakınları ve sanatçı dostları hastaneye akın etti.

Payidar Tüfekçioğlu için Cuma günü Üsküdar'da bulunan Tekel Sahnesi'nde tören düzenleneceği öğrenildi. İstanbul Devlet Tiyatroları internet sitesinde, "Değerli oyuncumuz sevgili Payidar Tüfekçioğlu'nu kaybettik, acımız sonsuzdur" mesajını paylaştı.

Payidar Tüfekçioğlu'na donör aranıyor

İLİŞKİLİ HABER

Payidar Tüfekçioğlu'na donör aranıyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 8

Yusufi 3 yıl önce

Filmi 2020 yılının nisan ayında izledim. Hüngür hüngür ağladım. Sonra oyunculardan tapduk emreyi aradım. Malesefki vefat etmiş yaradana kavuşmuş. Çok üzüldüm. Çoook. Rabbim rahmet eylesin. Gönül onunla sohbet etmek isterdi.

Mehmet 6 yıl önce

Allah C.c. rahmet eylesin tapduk rolüyle yüreğinin ne kadar güzel ve hak tarafında olduğunu bizlere göstermiştir. Öyle olmasa zaten bu kadar başarılı olmazdı.

CEMAL KARACİĞER 6 yıl önce

RABBİM GANİ GANİ rahmet eylesin.Ben çok sevmiştim Yunus Emre'nin HOCASI ROLUNDEKİ tiplemesi nin dane dane konuşmaları Tapduk ; olarak

Toplam 2 beğeni

Mehmet Aycan 6 yıl önce

Allah Rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Tanımaynlara; Yunus Emre/Aşka Yolculuk dizisini seyretmelerini öneririm. Sanatçılığına siz de hayran kalacaksınız.

Toplam 3 beğeni

Yalcin Hollanda dan 6 yıl önce

Allah gani gani rahmet eylesin

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun