Rus mankenden Burak Özçivit açıklaması!

Sosyal medya üzerinden Burak Özçivit'i yakın markaja alan Rus model Victoria Bonya sessizliğini bozdu. Özçivit, gelen tepkiler üzerine Bonya'yı engellemişti.

Geçtiğimiz günlerde Rus manken Victoria Bonya'nın yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in fotoğrafına yorum yapması gündeme oturmuştu. Özçivit ve Evcen fanları, Bonya'yı yorum bombardımanına tutmuş 'Burak evli peşini bırak' diyerek tepki göstermişlerdi.

Gelen yoğun tepkiler üzerine Özçivit, Bonya'yı sosyal medyadan engellemişti. Daha öncede İranlı model Mahlagha Jaberi ile benzer bir durum yaşayan Özçivit'in eşi Fahriye Evcen sessizliğini korusa da yakın çevresi kıskançlık krizine girdiğini iddia ediyor.

Önce hayranlarının tepkisi ardından da Özçivit'in kendisini engellemesi üzerine Victoria Bonya sessizliğini bozdu. Bonya, "Bugün Türk medyasından Burak Özçivit hakkında çok fazla yorum aldım. Instagram'ı kullanmaya başladığımdan beri yüzlerce insana yorum yaptım. Ama bugün olduğu gibi çılgınca bir tepki almadım. Hayatımda biri var ve mutluyum. Lütfen benim ismimi kullanmayın ve ortada hiçbir şey yokken bunu büyük bir problem haline getirmeyin."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

Omar 6 yıl önce

Benim amcamda valiydi

Leyla 6 yıl önce

Kadin cok merakliydi size

Memet Moskovski 6 yıl önce

Bonya bi ara benim sevgilimdi.

Toplam 3 beğeni

Efendim 6 yıl önce

Napak

Toplam 0 Beğeni