Evcen 'Makyajsızım' dese de takipçileri inanmadı!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in sosyal medyada paylaştığı son fotoğraf olay oldu. Fotoğrafın altına yazdığı 'makyajsızım' notuyla adeta takipçilerini ikiye böldü.

Uzun süredir dizi ve sinema filmlerinde rol almayan Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Evcen'in makyajsız bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşması tartışma konusu oldu.

Eşiyle verdiği aynı tarz pozlarla sosyal medyada sık sık gündeme gelen Evcen makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına "Cildim makyajsız da ışıl ışıl... Mucizelere inanır mısın?" notunu yazdı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafın altına çok sayıda yorum da yazıldı.

Evcen'in çok konuşulan fotoğrafı takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri oyuncunun fotoğraflarında makyaj olduğunu savunurken bazıları da Evcen'e 'doğal güzellik' mesajıyla destek verdi.

'Çocuklar Duymasın' izleyicisine kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

'Çocuklar Duymasın' izleyicisine kötü haber!
Murat Boz'un maskeli fotoğrafı

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz'un maskeli fotoğrafı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Arya 6 yıl önce

Her hali muhteşem olan bir kadın

Toplam 1 beğeni

Sare 6 yıl önce

Ya evet kesin makyajsız

Cengiz ok 6 yıl önce

Makyajsız olsa ne olur olmasa ne olur bi derdiniz bumu kaldi

Toplam 4 beğeni