Diriliş Ertuğrul'dan izleyiciye kötü haber!

TRT'den yapılan açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul'un 101. bölümü bu hafta değil, 10 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak.

TRT ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Dizinin merakla beklenen 101. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Yapılan açıklamaya göre yeni bölüm 10 Ocak Çarşamba günü ekranlarda olacak.

İşte TRT'den gelen açıklama: "Kanalımızda 4 sezondur kaliteden ödün vermeden yayınlanmakta olduğumuz Driliş "Ertuğrul", siz izleyicilerimizin yoğun ilgisiyle karşılık buldu. Halkımızın her kesimi tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dizimizin, alıştığınız kalitesinden ödün vermemek için tüm ekibimiz ile büyük emek vererek çalışmaktayız. Diriliş "Ertuğrul" yeni bölümüyle 10 Ocak Çarşamba sizlerle olacaktır."

Spor salonlarında nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Spor salonlarında nelere dikkat edilmeli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hüseyin 6 yıl önce

Ne kalitesi şuna noel kutlamaları nedeniyle diziye ara verdik desenize. Ayıptır ya, hem diriliş çekeceksiniz, hem noel kutlayayacaksınız.Yazıklar olsun..

Toplam 1 beğeni