Berna Laçin ormanda kayboldu!

Avusturya'ya zayıflamak için giden Berna Laçin, yürüyüşe çıktığı ormanda kayboldu.

Zayıflamak için Avusturya’ya detoks kampına giden Berna Laçin, orada tanıştığı bir Türk ile dağda yürüyüşe çıktı. Ormanın içinde kaybolan Laçin, sosyal medyadan ormanda çektiği fotoğrafları paylaşarak altına şunları yazdı;

Berna Laçin

Berna Laçin

"Bugün başıma neler geldi bir bilseniz. Burada bir Türk kız arkadaş buldum kendime ve 'hadi dağda yürüyelim diyerek' arabayla bir dağın tepesine çıkıp, ormana daldık. Ve fakat kaybolduk! Ama ne kaybolmak öyle Belgrad Ormanı gibi değil burası “ormanın dibi”! Bir de kar suları dere yatağı oluşturmuş mu? Bir de ağaçlar devrilmiş tüm patika yollar kapanmış mı? Biz de dedik vuralım kendimizi diklemesine aşağı doğru. Ormanın içinde derelere mi girmedik, yanlış göle mi inmedik, gölün kenarından buzlu suların içinden mi dolanmadık!"

"Dağın içinde düşe kalka 12 km gitmişiz 3.5 saatte, sol alttaki fotoğrafta sahiden düştüğüm andan. En son doğru gölün kenarındaki yola indik Vivamayr’ı 3,5 km uzaktan gördük ama adım atacak halimiz kalmamıştı. Oradaki evlerden birinde oturan bir kadın ki kendisi kesin bir melek, arabasıyla bizi getirdi. Peki, bu kadar badireden sonra bana akşam yemeği olarak ne verildi? Sağ alttaki
Canan Karatay intikamı kesin, ekmek var ama… Yalnız o meze kılıklı şey lezzetli ama tabak bildiğiniz baharatlık! 8’de uymayıp ne yapayım ben belki açlığımı unuturum…"

Tarkan'dan hamile eşine büyük jest

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'dan hamile eşine büyük jest

BİR YORUM YAPIN 10

Vatandaş 6 yıl önce

Ulan şu yüzsüzler en ufak bir şeyde bile kendilerini gündemde tutmak için değerlendirmeye çalışıyorlar..çokta tindi sen ormanda kaybolmuşsun...beter ol.

Toplam 3 beğeni

Fatih 6 yıl önce

Kaybolduğun yerde kalsaydın keşke.

Toplam 6 beğeni

Ali Aslan 6 yıl önce

Seni gezici seni iyi biliriz çıkmaz ki karşına şöyle orman ayısı hazır kaybolmuşun

Toplam 11 beğeni

Merhaba 6 yıl önce

50 yıldır Türkiye nin ekmeği ni yiyip şükür etmek zor gelenleri görüyor sunuz .

Toplam 8 beğeni

Diyarbekirli 6 yıl önce

Keşke dönmeseydin berna efendi.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun