Orhan Gencebay: "İftira, kesinlikle inanmasınlar"

Usta sanatçı orhan Gencebay, hakkında çıkan iddiaların doğru olmadığını Afrin'e kalp ritim rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını açıkladı.

Besteci, söz yazarı ve şarkıcı Orhan Gencebay hakkında çıkan iddialara yanıt vererek, Afrin operasyonuna katılan Mehmetçik'e moral mesajı gönderdi. 

Kalp ritmi rahatsızlığından dolayı uçağa binemediğini kaydeden Gencebay, "Afrin bizim hayati konularımızdan bir tanesidir. Buna devletimiz karar vermiştir, vatanımız için müdahale gerekmiştir ve yapmıştır. Daha da gereken yapılacaktır. Bunların hepsi vatanımızı korumak ve adaleti yerine getirmek için yapılan hareketlerdir. Orada bizim aslanlarımız, yavrularımız, canlarımız var. Oraya tabii ki gidilecek. Vatanımıza, aslanlarımıza sahip çıkacağız. Orada sınırda sadece Cumhurbaşkanımız olmamalı herkes olmalı. Muhalefet de orada olmalı. Burada ayrım olmaz. Burada vatan söz konusudur. Belki muhalefet de gidiyordur bilemiyorum. Burada söylenen sözler eleştiriler son derece yanlıştır, kabul etmiyorum. Birileri başka yere getirmek istiyor konuyu diye düşünüyorum. Süleyman Demirel’in dediği gibi; Gizli bir el bizi karıştırmaya çalışıyor. Oysa ki bizler bir bütün olduğumuz zaman her şeyin üstesinden öyle kolay geliriz ki. Ancak ne olursa olsun biz bir bütünüz" dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0