Diriliş'te şok eden ölüm sahnesi

Diriliş Ertuğrul dizisinde, Ertuğrul'un eşi ve Osman Gazi'nin annesi Halime Hatun rolüne hayat veren Esra Bilgiç, diziden ayrıldı.

Dün akşam ekrana gelen ölüm sahnesiyle diziye veda eden Esra Bilgiç, diziden neden ayrıldığını, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Esra Bilgiç ayrılığın nedenlerin şu sözlerle anlattı: "Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım. Sevgili yapımcı ve senaristimiz Mehmet Bozdağ ve yönetmenimiz Metin Günay’a teşekkür ederim. Ve tabiki bu işin bana kazandırdığı canım dostlarım, Hülya Ablam, Altan , Ezgi’m, Ayberk Abi'm , Burçin, Yaman’ım , Nurettin Abi , Cengiz, Kaan, Murat Abi, Celal, Edip , Hakan , Batuhan, Gökhan.. yönetmenlerim Ahmet ve Fethi , Görüntü Yönetmenim Ömer Abi.. Çalışkan dostum Begüm’üm, temiz kalplim Büşra’m, Hazal, Aydın, Halil, Ömer... Canım sanat ekibim Levent ,Ecem , Tekin makyaj ekibim Buse'm Feride'm ve Sevtap Abla...Kostüm Nildağ, Elif ,Nazlıcan, Seda... Bizimle terleyen emekçi Set ekibimiz Okan, Semih... Canım Reji Gülen'im ve Tolga... Beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin. Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz’üm, Savcı’m ve Osman’ım size emanet..."

İşte o ölüm sahnesi;

Serdar Ortaç: ''Bakkala gitse haberim olur''

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç: ''Bakkala gitse haberim olur''
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0