Karadağ'dan Burak Özçivit'e çifte vatandaşlık teklifi!

Karadağ Yargıtay Başkanı Vesna Medenica, hayranı olduğu oyuncu Burak Özçivit'e çifte vatandaşlık teklifinde bulundu.

Ortadoğu, Balkanlar, Avrupa ve Doğu Bloku üzerinde popüler bir oyuncu haline gelen Burak Özçivit'e, Karadağ'dan vatandaşlık teklifi geldi. Ünlü oyuncunun hayranı olan Karadağ Yargıtay Başkanı Vesna Medenica, oyuncuya ulaşmak için Türkiye Dışişleri Bakanlığı'ndan yardım istedi. Önce oyuncunun basın danışmanıyla daha sonra da kendisiyle iletişime geçen Medenica, çifte vatandaşlık vermek istediklerini dile getirdi.

"ÜLKECE HAYRANIZ"

Buluşmaya büyük bir heyecanla katılan Vesna Medenica, Özçivit'e ülke olarak çok hayran olduklarını söyledi. Birçok Türk'ün ülkesinden vatandaşlık ve oturma izni aldığını belirten Medenica, oyuncuya seve seve vatandaşlık vereceğini dile getirdi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en beğenilen kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en beğenilen kombinleri
Ivana Sert olmayan parfümden servet kazanacak

İLİŞKİLİ HABER

Ivana Sert olmayan parfümden servet kazanacak
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0