Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı

Ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı evin kapılarını InStyle Home ekibine açtı.

Uzun yıllardır profesyonel mankenlik yapan ve şimdilerde bir programda sunucu olarak karşımıza çıkan Deniz Akkaya, Emirgan'daki evinin kapılarını ilk kez açtı. Ünlü model 2 yıl önce taşınma kararı aldığı iki katlı bu villayı, kızı Ayşe'nin okuluna yakın olduğu ve eski evi çok büyük olduğu için tercih ettiğini söyledi. 

Evde; salon, mutfak, bir oda ve misafir tuvaletinin yer aldığı giriş ve yatak odalarının, geniş banyonun ve giyinme bölümünün yer aldığı üst kat bulunuyor. Koyu renkte ve maskülen çizgilerde dekore edilen ev, 1 ayda tamamen dekore edilmiş.

Huzurlu ve yeşilin ortasındaki bahçesini, L model bir koltuk ve ufak bir sehpayla dekore eden Deniz Akkaya, evinin yalın ve huzur dolu olmasını istemiş.

 

Demet Akalın: "Ne de olsa yarışmadan kazandığım araç"

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın: "Ne de olsa yarışmadan kazandığım araç"
Siren Ertan'dan üzücü haber geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Siren Ertan'dan üzücü haber geldi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0