Haluk Levent Küçük Reşit için yeleğini sattı

Son zamanlarda yaptığı iyilikler ve bir yardım kuruluşu olarak kurduğu AHBAP Derneği ile adından söz ettiren Haluk Levent, Gaziantep'de işitme cihazı çalınan küçük Reşit için yeleğini satıp bir kampanya başlattı. Kampanya sayesinde yeterli para toplanarak Reşit'e yeni bir işitme cihazı alındı.

Küçük Reşit, anne karnında oksijensiz kalması sebebi ile dünyaya iki kulağında da işitme sorunu ile geldi. Reşit, belirli bir yaşa geldikten sonra ameliyat oldu ve kulaklarına işitme cihazı takıldı. Ancak bundan bir ay önce evlerinin önünde oynayan Küçük Reşit'in kulağından işitme cihazın çalındı. Yeni bir işitme cihazı almaya güçleri yetmeyen Polat ailesinin durumundan haberdar olan Haluk Levent ve AHBAP Derneği hemen harekete geçti. 

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, konserlerinde giydiği ve kendisi ile özdeşleşen yeleğini sosyal medya aracılığı ile satışa çıkardı. İsmi açıklanmayan hayırsever bir iş adamı ise Haluk Levent ulaşarak küçük Reşit'in işitme cihazı için gerekli olan ücreti ödeyeceğini belirtti. 

Küçük Reşit'in annesi Emine Polat, "Yeniden cihaz bulma umudum yoktu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi birçok yere gittim ama cihazı kısa süre önce almamız nedeniyle yenileyemedik. AHBAP ekibine ulaştık, onlar bize yardımcı oldular. Allah onlardan razı olsun." diyerek duygularını ifade etti. 

Acun Ilıcalı'ya Dalyanlı turizmcilerden ilginç çağrı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'ya Dalyanlı turizmcilerden ilginç çağrı
Gamze Özçelik'ten Berna Laçin'e sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten Berna Laçin'e sert tepki!
Nesrin Cavadzade'den 'La Casa De Papel' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Nesrin Cavadzade'den 'La Casa De Papel' açıklaması

BİR YORUM YAPIN 3

Bir vatandaş 5 yıl önce

O kadar iç karartıcı haberin arasında böyle güzel haberlere rastlamak, yüreğimize biraz olsun su serpiyor. İnsanlığın ölmediğinin kanıtı olan herkese tekrar ve tekrar teşekkürler.

Toplam 1 beğeni

Vatandaşınız 5 yıl önce

Adamlık budur! Helal olsun!

Toplam 3 beğeni

mustafa 5 yıl önce

Gerçekten iyi bir insan. Allah samimi müslüman yapıp cennetine alsın inşaallah.

Toplam 4 beğeni