Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı!

O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasında tanınan 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede yapılan iğne sonucunda damarlarının zarar görmesi nedeniyle yoğun bakıma alınan Nazar Nur Kaya 5 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetmişti. Nazar Nur Kaya için Kasımpaşa'da bulunan Büyük Camii'de ikindi vakti cenaze töreni düzenledi. Törene başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı. Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

NAZAR NUR KAYA'NIN HASTALIĞI NEYDİ? NEDEN VEFAT ETTİ? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

Alınan bilgilere göre aile, Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaşamını yitiren Nazar için 20 gün önce hastaneye kaldırılan Kaya'nın bitkisel hayata girmesi ile kardeşi Hatice Kaya'nın 23 Ekim'de adliyeye başvurarak doktor ve hemşirelerden şikayetçi olduğu, şikayet üzerine kamu görevlileri hakkında soruşturma yapılabilmesi için İstanbul Valiliği'nden izin talep edildiği belirtildi. 

 
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Nazar Nur Kaya'nın kardeşi Hatice Kaya'nın, kardeşi henüz ölmeden, bitkisel hayata girmesi ile 23 Ekim tarihinde adliyeye gelerek hemşire ve doktorlar hakkında şikayetçi olduğu bilgisine yer verildi.

Orhan Gencebay'dan Müslüm filmi açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'dan Müslüm filmi açıklaması
Jüri üyeleri Nazar Nur Kaya'nın yasına boğuldu

İLİŞKİLİ HABER

Jüri üyeleri Nazar Nur Kaya'nın yasına boğuldu
Mehmet Ali Erbil'in durumu ağırlaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in durumu ağırlaştı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0