Berna Laçin hakim karşısına çıktı!

Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yayınlandığı bir tweet nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma hakim karşısına çıktı.

Oyuncu Berna Laçin, çocuklara yönelik cinsel istismar ve öldürme eylemlerine ilişkin tartışma sırasında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım nedeni ile hakkında açılan soruşma davası başladı.

İstanbul Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına sanık Berna Laçin ile avukatı katıldı. Berna Laçin, kimlik tespiti sırasında oyuncu olduğunu, aylık gelirinin de 10 bin TL olduğunu söyledi. İddianamede geçen ifadeleri hiçbir şekilde kabul etmediğini söyleyen Berna Laçin Eşiz, "İddianameye konu tweeti ben attım. Bu idam ile ilgili bir tweettir. Tweette idam etiketi bulunmaktadır. Dinle ilgili herhangi bir konu yok. İdamla ilgili bir konudur. Bunlar troller tarafından bilinçli olarak saptırılıp bir gündem yaratılmıştır. Şu anda burada olmama sebep olmuşlardır" dedi.

İŞTE BERNA LAÇİN'İN ATTIĞI TWEET;

Pelin Akil'in karnı büyüdü

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil'in karnı büyüdü
Haluk Piyes'ten Şahan Gökbakar'a ağır sözler: Paranızı çalıyor

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Piyes'ten Şahan Gökbakar'a ağır sözler: Paranızı çalıyor
Arda ile eşi Aslıhan Turan doğum sonrası ilk kez görüntülendi

İLİŞKİLİ HABER

Arda ile eşi Aslıhan Turan doğum sonrası ilk kez görüntülendi
Ankara yenileniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ankara yenileniyor!
Ünlü yönetmen hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yönetmen hastaneye kaldırıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Mustafa 5 yıl önce

tweetinizde herşey çok açık anlaşılıyor hanımefendi.Şimdi ikiyüzlü olmanızın bir anlamı yok.Klavye başında neyseniz öyle olun.

yiğido 5 yıl önce

Medine sokakları diyeceğine oturduğun mahalenin sokağını yazsaydın. paris vb deseydin bu islama saldırdığını gösterir. sana kimse söylemedi mi Medine Mekke Müslümanlar için kutsal bir yer diye.

Toplam 9 beğeni

babuç 5 yıl önce

ne oldu haim karşısında neden kıvırttınız yemedimi

Toplam 5 beğeni

sinan 5 yıl önce

istatistiklere bak senin gibilerin taptığı amerika tecavüzde en önde. arabistan sıralamada bile yok. bi de özellikle medineyi söylüyorsun dinsiz imansız

Toplam 9 beğeni