Koronavirüsü yenen Rita Wilson canlı yayında ilk kez virüs deneyimini açıkladı!

Koronavirüse yakalanan ve tedavi sonrası iyileşen Rita Wilson, CBS'in This Morning adlı canlı yayınına katılarak ilk kez koronavirüsün etkilerini anlattı.

Hastayken kendisine, iyileşmesine katkıda bulunduğundan emin olmadığı bir tür sıtma ilacının reçete edildiğini söyleyen Tom Hanks'in eşi Rita Wilson, bu süreçte daha önceden hiç  titremediği kadar titrediğini itiraf etti.

Rita Wilson koronavirüs deneyimini anlattı

Rita Wilson koronavirüs deneyimini anlattı

Wilson eşi Tom Hanks ile alakalı, “Ateşi o kadar yüksek değildi. Tat ya da koku alma duyusunu kaybetmedi, ama yine de bu hastalıkla başa çıkmak bizim için aynı zamanı aldı” ifadesine kendisi için iyileşmesinde katkıda bulunduğundan emin olmadığı bir tür sıtma ilacının reçete edildiği açıklamasını da ilave etti.

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

Wilson ilaç hakkında “İlacın işe yarayıp yaramadığını söyleyemem ya da artık ateşin düşme zamanı gelmişti. Ateş düştü ama ilacın inanılmaz yan etkileri oldu. Mide bulantısı ve baş dönmesi vardı, kaslarım çok zayıflamıştı. Bence inanlar bu sıtma ilacı konusunda iyi düşünmeliler. Bu duruma yardım edip etmediğini gerçekten bilmiyoruz” dedi.

Rita Wilson ilk kez koronavirüs hakkında konuştu

Rita Wilson ilk kez koronavirüs hakkında konuştu

Wilson, şimdi hem kendisinin hem de Hanks'ın bağışıklıklarının güçlü olduğunu ve her ikisinin de aşı araştırmasına yardımcı olmak için kan bağışladığını söyledi.

KORONAVİRÜSÜ YENEN ÜNLÜ AKTÖR TOM HANKS İLK KEZ EKRAN KARŞISINA GEÇTİ!

Koronavirüsü yenen ünlü aktör Tom Hanks, bir komedi programı için kolları sıvadı. İlk programı evinden yapan oyuncu, uzun zamandan beri ilk defa takım elbise giydiğini açıkladı ve ilk defa evden sunum yaptığı için durumu garipsediğini dile getirdi.

Tom Hanks ilk kez ekranlarda

Tom Hanks ilk kez ekranlarda

Hanks "Virüs konusunda madendeki kanarya gibiydim, teşhis konduktan sonra her zamankinden daha fazla Amerika'nın babası gibiydim. Kimse beni uzun süre etrafında istemiyordu, insanları huzursuz ediyordum. Avustralyadakiler her açıdan harika. Ama burada ateşinizi ölçerlerken Fahrenheit yerine Santigrat kullanıyorlar. Gelip ‘Ateşiniz 36’ dediklerinde bu bana kötü geliyordu. Ama 36 derece iyiymiş, 38 ise kötüymüş. Basitçe Hollywood'un kadın aktörlere davrandığı gibi" şeklinde konuştu.

TOM HANKS'İN EŞİ RİTA WİLSON'UN ÖLMEDEN ÖNCE İSTEKLERİ

2015 yılında meme kanseri geçiren Rita Wilson'un o zamanlarda evde eşi ve oğulları Chet ve Truman'a ölmesi halinde yapmalarını istediği iki şeyi dile getirdi. İşte, Wilson'un ölmesi halinde eşi ve çocuklarının yapmalarını istediği iki şey...

Rita Wilson ölmesi durumunda iki istekte bulundu

Rita Wilson ölmesi durumunda iki istekte bulundu

 “Bak bana bir şey olursa, senden önce ölürsem senden iki şey istiyorum. Birincisi çok uzun bir süre üzülmeni istiyorum.” 

Rita Wilson

Rita Wilson

 “İkincisi ise eğer ölürsem bir parti istedim. Bir kutlama istedim, şarkılı, danslı ve insanların hikayeler anlattığı bir kutlama.”

HANKS'TEN DAHA İYİ HİSSEDİYORUZ AÇIKLAMASI GELDİ!

Eşi Rita Wilson ile ünlü oyuncu Tom Hanks, yeni tip koronavirüsü olan Covid 19'a yakalanmıştı. Hanks, Twitter hesabından, eşinin ve kendisinin iyileşme süreçlerine ilişkin, "İlk belirtilerimizin üzerinden iki hafta geçti ve daha iyi hissediyoruz." mesajını paylaştı.

Tom Hanks iyileşti

Tom Hanks iyileşti

Kendilerini karantina altına almalarının bir sağ duyu olduğunu dile getiren Hanks, "Korunaklı bir yerde kalmak şu şekilde işe yarıyor: Başkasına bulaştırmıyorsunuz. Başkasından da size bulaşmıyor. Sağduyu, değil mi? Biraz zaman alacak ancak birbirimizle ilgilenirsek, elimizden geldiğince yardım edersek ve bazı konforlardan vazgeçersek, bu da geçecek. Bunu halledebiliriz" açıklamasıyla hayranlarına sağ duyulu olmaları çağrısında bulundu.

VİRÜSÜ DAKTİLOMDAN KAPTIM!

Film çekimleri sebebiyle eşi Rita Wilson ile Avusturya'ya giden ünlü oyuncu Tom Hanks, seyahate çıkarken yanına daktilosunu da aldığını söyledi. Daktilosunun markasının Corona olmasına ilişkin esprili açıklamalara yer verdi.

Tom Hanks haberleri

Tom Hanks haberleri

Sosyal medyadan sürekli durumunu belirten Hanks,“Selam arkadaşlar. İyi haber: Testin pozitif çıkmasından bir hafta sonra, izolasyondayken de belirtiler yine aynı. Ateş yok ama sıkıntılar devam ediyor. Çamaşırları atıyorum, bulaşıkları yıkıyorum ve koltukta kestiriyorum" dedi ve Corona markalı daktilo ile virüsü ABD'den Avustralya'ya kendisinin taşıdığı açıklayan esprili bir ifade kullandı.

TABURCU EDİLDİLER!

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklaması ile sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Son gelen haberlere göre; ünlü oyuncu ve eşi taburcu edildi. 63 yaşındaki aktörün oğlu Chet Hanks, ünlü çiftin tedaviye evlerinde devam edeceklerini dile getirirken,kendilerini iyi hissettiklerini açıklamasına ilave etti.

Tom Hanks taburcu oldu

Tom Hanks taburcu oldu

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ!

Koronavirüsü teşhisi konulduğu andan itibaren 10 gündür karantina altında kalan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Tom Hanks haberleri

Tom Hanks haberleri

Yaptırdıkları testin pozitif çıkmasından günler sonra, Hanks yardım eden herkese teşekkür etti ve pandeminin etkisi küresel çapta yoğunlaşırken dünyaya dikkatli olun çağrısında bulunan Hanks,"Queensland Sağlık departmanı için çalışan doktorlara ve sağlık uzmanlarına, bize verdikleri kocaman destek ve daha da önemlisi şirketimizin ve toplumun sağlığını nasıl önceleyebileceğimizi anlatan çok açık talimatlar verdikleri için büyük bir teşekkür göndermeliyim" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

TOM HANKS'TEN KARANTİNA PAYLAŞIMI;

Başarılı aktör Tom Hanks'in koronavirüsüne yakalanma haberi, sosyal medyayı hüzne boğmuştu. Bir süre eşi Rita Wilson ile karantinada kalacaklarını söyleyen Hanks, sosyal medya üzerinden hayranlarına paylaşımda bir bulundu.

İŞTE, O PAYLAŞIM;

Tom Hanks haberleri

Tom Hanks haberleri

Paylaşımın altına ünlü aktör,"Merhaba millet. Burada bize iyi bakan herkese teşekkür etmek istiyorum. Covid-19'umuz var ve izole haldeyiz. O yüzden başkalarına yaymıyoruz. Uzmanların tavsiyelerini takip ederek, kendimize ve birbirimize dikkat ederek bunu başarabiliriz. Yapabileceğimiz şeyler var, değil mi? Unutmayın, her şeye rağmen beyzbolda ağlamak yoktur!"şeklinde bir not düştü.

EŞİM İLE BENDE KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ!

Tom Hanks, Instagram hesabından yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi.

KORONAVİRÜS NASIL BULAŞIR,BELİRTİLERİ NELERDİR? ÖĞRENMEK İÇİN HABERİMİZE TIKLAYIN

Elvis Presley’in hayatıyla ilgili bir film çekmek üzere gittiği Avustralya’da eşi Rita Wilson ile yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyuran Hanks, şu paylaşımda bulundu:

Tom Hanks paylaşımı

Tom Hanks paylaşımı

"Merhaba millet! Rita ve ben burada Avustralya’dayız. Soğuk algınlığımız ve bazı vücut ağrılarımız gibi biraz yorgun hissettik. Rita’nın gelip giden bazı titremeleri vardı. Hafif ateşler de. Bir şeyleri doğru yapabilmek adına, Corona virüs için test yaptırdık ve pozitif bulundu. Eşimin durumu şu anda iyi… Sonra ne yapacağız? Sağlık görevlilerinin uymamızı istediği bazı protokolleri vardır. Eşim ve ben, halk sağlığı ve güvenliği gerektirdiği sürece test edilecek, gözlemlenecek ve izole edileceğiz. Dünyayı haberdar edeceğiz."

GERÇEK BİR SALAĞIM!

Orijinali 1940 yılında çekilen çocukluk dönemlerinin en çok sevilen filmi olan Pinokyo'ya yeniden hayat veriliyor.

Netflix'de yayınlanacak Oscar’lı yönetmen Guillermo Del Toro’nun filmi olan Pinokyo için  Gepetto rolünü Tom Hanks’in kabul ettiği öğrenildi.

59 yaşındaki yakışıklı aktör Hanks, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajında sağlığına dikkat etmediği şu açıklama ile "Tembel Amerikan jenerasyonunun parçasıyım. Çok kiloluydum. Filmlerimde kilolu halimle neye benzediğimin farkındayım. Gerçek bir salağım" dikkatleri üzerine çekmişti.

ÜNLÜ AKTÖR TOM HANKS KİMDİR?

Tom Hanks, 9 Temmuz 1956'da California, Amerika'da dünyaya geldi. Hanks henüz 5 yaşındayken annesi ve babası boşandı. Okulda aşırı utangaç ve sessiz bir çocuk olan oyuncu, okulun favori öğrencisi değildi ancak sorumluluk sahibi ve nazik biriydi. 1965'te Hanks'in babası, Frances Wong'la üçüncü evliliğini gerçekleştirdi. Wong'un önceki evliliğinden 3 çocuğu vardı, bu yüzden Hanks, lise yılları boyunca üvey kardeşleriyle birlikte yaşadı. Skyline Lisesi'nde okuduğu sırada okul tiyatrosunda rol almaya başladı. Hanks'i Hollywood dünyasına "gerçek bir yetenek" olarak tanıtan film, 1988 yapımı "Big" oldu.

Yeşil Yol filmi

Yeşil Yol filmi

Başarılı aktörün, 1989 yılında oynadığı Turner and Hooch (Dikkat köpek var) filmi unutulmaz film arşivlerinde yer alırken, 1994'da Forrest Grump, 1998'de Er Ryan'ı Kurtarmak, 1999'da En İyi Film Akademi Ödülü, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü, En İyi Uyarlama Senaryo Akademi Ödülü ve En İyi Özgün Müzik Akademi Ödülü'ne aday gösterilen Yeşil Yol, 2000'da Yeni Hayat, 2002'de Sıkıysa Yakala, 2004'te Terminal filmi sevilen filmlerinin arasında yer alıyor.

Ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler ile muhabir arasında gerginlik yaşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler ile muhabir arasında gerginlik yaşandı!
Murat Boz Sıla'nın şarkısını yediği lahmacuna uyarladı!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz Sıla'nın şarkısını yediği lahmacuna uyarladı!
Serkan Altunorak'ın "Bankaya gidiyorum" paylaşımı beğeni topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Altunorak'ın "Bankaya gidiyorum" paylaşımı beğeni topladı!

BİR YORUM YAPIN 6

Vedat 3 yıl önce

Allah'tan iman iste o tafata zaten kivranacaksin dansa ne gerek var

mehmet akif 4 yıl önce

olmayan insan yokki. Havadan bulastirdiniz insanlara bagisikligi cok zayif olan kisinin atesi cikip hastaneye gidiyor. sonra ne oluyor? aaa korono virüsüne yakalanmissin. Hadi oradan..Hepimize hava yoluyla yaydiniz.Alcak Küreselciler.Allah sizin belanizi verecek merak etmeyin

Toplam 4 beğeni

ayhanhami 4 yıl önce

gündem olmak için yalansöylüyorlar eminim hiçbir şeyi yoktur

Toplam 2 beğeni

Okumamis 4 yıl önce

Okumus cahil seni sende cok bilgilisin Adam olmak icin okumaya gegen yok karakter meselesi

Toplam 0 Beğeni

Halk 4 yıl önce

Gündem olmaya çok ihtiyaçları var sanki, bu kadar bilgisiz olmayın yaa, adamlar o kadar göz önündeler ki gözden ırak olmak istiyorlar, senin gibi okuyup etmeyen tipler de ahkam kesiyor.

Toplam 4 Beğeni

murat aslan 4 yıl önce

Yeşil yolu herkese tavsiye ederim. 3 defa izledim.

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun