Gamze Özçelik'ten 'evini satıp kuyu açtırdı' haberlerine yalanlama!

Yaptığı insani çalışmalarla Zeynep Gamze Özçelik'in evini sattığı ve gelen parayla Afrika'da, şehitlerimizin adını taşıyan su kuyuları açtırdığı iddia edildi. Özçelik'ten bu iddialara yalanlama geldi.

Bugüne dek yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle kimsesizlere yardım edip onlara kucak açan Gamze Özçelik, yetim ve kimsesiz çocukların gülen yüzü haline geldi. Özçelik, gönüllü olarak Allah rızası için Afrika'da açtırdığı su kuyuları ile herkesin gönlünü fethetmeyi başardı. Sosyal medya hesabında dün Gamze Özçelik ile ilgili çıkan bir haberlerle gündeme geldi. Özçelik'i gün boyu Twitter'de TT yapan haberde; Özçelik'in evini 400 bin TL'ye sattığı, gelen parayla da Afrika'da su kuyusu açtırıp şehitlerimizin adını verdiği ifadesi yer aldı. Özçelik bu haberleri, "Daha önce de benzer haberler çıkmıştı doğru değil." sözleriyle yalanladı.

 

Afrika su kuyusu paylaşımı

Afrika su kuyusu paylaşımı

35 KÖYDE 35 SU KUYUSU AÇILDI...

Eskiden oyunculuk yapan Gamze Özçelik, tesettüre girmesi ile kendini yardımlara adayarak pek çok kişinin gülen yüzü olmuştu. 'Umuda Koşanlar derneği' kurucularından olan Özçelik, 14 saat önce tbt paylaşımında bulundu. Fotoğrafın altına ise şu notu düştü:

''Gene dünyanın başka bir köşesinde, başka bir çocuğu sıkıştırmış aşkla dolmuşum..  Umuda Koşanlar Derneği olarak ağustos ayının son haftasında Sahra çöllerine savruldu yolumuz. Çok zordu, çok yorucuydu (hala tam kendimize gelemedik ;) ) ama yaşanılan deneyim inanılmazdı. Dile kolay günlerce yol yapıp, 35 köyde 35 su kuyusu açmak nasip olmuştu.. Ne kadar şükretsek az.. @umudakosanlar''

TESETTÜRLÜ GAMZE ÖZÇELİK'TEN  AFRİKA'DA SU KUYUSU HEYECANI...

Geçtiğimiz zamanlarda Instagram story'sinde yayınladığı paylaşımla 'Afrika' heyecanını dile getirerek, yakın zamanda 'Umut Pınarları Su kuyusu'nun açılışında olacağını belirtmişti. İşte ünlü ismin o paylaşımı:

Bu paylaşımın ertesi günü ünlü oyuncu Afrika'ya gitti ve yerli halk tarafından coşku ve sevinç ile karşılandı. O anları sosyal medya hesabının hikaye bölümünde yayınladı.

İŞTE O ANLAR;

Amine Gülşe'ye özel korumadan sonra zırhlı araç!

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe'ye özel korumadan sonra zırhlı araç!
Demet Akalın'dan kızı Hira'ya dudak uçuklatan doğum günü hediyesi!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan kızı Hira'ya dudak uçuklatan doğum günü hediyesi!
İbrahim Tatlıses çok sert gözdağı verdi: Beni dere sananların akıbeti tsunamidir

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses çok sert gözdağı verdi: Beni dere sananların akıbeti tsunamidir
Hayranları Bensu Soral'ın heykelini yaptırdı! Oyuncu şaşkınlığını gizleyemedi...

İLİŞKİLİ HABER

Hayranları Bensu Soral'ın heykelini yaptırdı! Oyuncu şaşkınlığını gizleyemedi...

BİR YORUM YAPIN 36

Rahim akman 4 yıl önce

Helal olsun.Darısı genç kızların başına.İyilik elçisine selamlar

Toplam 4 beğeni

Dadal oğlu 4 yıl önce

Göstermelik bunlar hayır yapılırken sağ Elin verdiğini sol el görmez

Toplam 1 beğeni

Mehmet 4 yıl önce

Belliki pişman Allah tövbesini kabul eder inşaalah

Toplam 8 beğeni

ismet 4 yıl önce

Darısı örtünmek isteyenlerin başına

Toplam 18 beğeni

Selim Abi 4 yıl önce

Ahh ah a cevap Bazen günaha bulaşmak ile sürekli günah işlemek arasında gece ile gündüz farkı gibi fark vardır.saçı açık olmak,sürekli küfürlü konuşmak,sigara içmek,haram olan ürünleri satmak vs.

Toplam 3 Beğeni

Ahhh ah 4 yıl önce

Açık olmak bir günah, ama biz insanlar kapali olsak bile binlerce tip günahımız var. Kapalı ama kredi ceker ,dogumgunu kutlar giybet eder, hak yer ... vesselam Rabbim cümle günahlardan cümle ümmeti kurtarsın.

Toplam 22 Beğeni

saydemir 5 yıl önce

Güzellik iyilikle buluşunca daha güzel oluyor,Allah yardımcın olsun.

Toplam 17 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun