Başsavcılık Deniz Çakır hakkında soruşturma başlattı

Ünlü oyuncu Deniz Çakır geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken başörtülülere hakaret ettiği iddialarından sonra sosyal medya hesabında şaşırtan bir paylaşım yaptı. Ancak başörtülü kızların şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Deniz Çakır'ın bir mekanda gördüğü 6 başörtülü kadına "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" dediği ve mekandan kovulduğu iddia edilmişti.

Yaşanan bu olay hem sosyal medya hem de gazete manşetlerinde oldukça konuşuldu ve tepki aldı.  Büyük tepkiler alan Deniz Çakır, herhangi bir açıklama yapmayarak sessizliğini korusa da farklı alanlardan tepkileri geri çevirmenin yolunu arıyor.

Fan sayfalarından başörtülülerle çektirdiği selfieleri paylaştıran Deniz Çakır, "Başörtülü dostu" imajı çizmeye çalışıyor, yaşananların doğru olmadığını yazdırıyor.

Deniz Çakır daha önce de iddiaların gerçekleri yansıtmadığını menejerine açıklattırmıştı.

İŞTE DENİZ ÇAKIR'IN O PAYLAŞIMI;

Ancak hakarete uğrayan başörtülü kızlar Çakır hakkında şikayette bulundu. bunun üzerine İstanbul Başsavcılığının Deniz Çakır hakkında soruşturma başlatığı öğrenildi.

Çocuklar Duymasın dizisine iki bomba transfer!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın dizisine iki bomba transfer!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 23

Osmanli 5 yıl önce

Ahlaksız zavallı

adil 5 yıl önce

Turkiye de kapanma iki türden oluyor biri islama uygun birde kapalı gibi görünenler benim ailemde kapalı ama islama uygun.

Toplam 1 beğeni

Yusuf 5 yıl önce

Terbiyesiz

Toplam 1 beğeni

ayhan 5 yıl önce

Yarabbi şükür.Nefret suçu yasalarda var,o yasaya istinaden ceza verilsin yeter.Rezillerin ıslahı dille olmaz ceza onların anlayacağı dildir.

Toplam 1 beğeni

Talat Dinçer 5 yıl önce

Ahlaksız

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun